Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miten antaa kyytiä miehelle!?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Katsokaas kun mulla on ongelma kun makuuhuoneen puolella meillä menee jako niin, että mies vie ja mä vikisen, ja haluisin välillä hiljentää miehen mun käsittelyllä. Ongelma vaan on se, että mulla on vähän pienet eväät.. Tai siis en oikeen tiiä mitä kaikkee voisin tehdä?! Seksi on tosi hienoo ja sana rakastelu on saanu ihan uuden merkityksen, mut välillä haluisin olla se osapuoli joka ottaa ohjat käsii ja antaa kunnolla kyytiä...! Vinkkejä!!? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kun mies on päälläsi, kiepauta hänet (rajusti?) selälleen niin että istut hänen päällään. Älä anna miehen liikuttaa käsiään, tai edes suudella. Kiusoittele: suutele niskaa, kaulaa , näykkäse korvia. Jatka alaspäin. Muista! mies ei edelleenkään saa kun olla paikallaan. Jos se yrittää esim kädellään hyväillä sua ota kädestä reilusti kii ja " paiskaa" se takas sänkyyn. Jatka suulla alaspäin... anna käden samalla seikkailla. Käytä mielikuvitusta, kiduta miestä nautinnolla ja ole tarvittaessa rajukin..

Näin mun mies käy ainakin kierroksilla ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Jees, kiitti tosi paljon! :) täytyy vissiin vähän "rajuntaa" otetta ja näyttää oikeesti et nyt mä oon pomo! ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
hei lisää vinkkejä! ihan sama ongelma mullakin, mutta tolla ohjeella nyt pääsee alkuun!!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Kannatan juurikin tota samaa, et vähän rajummin. Meet itte päälle, ja jos mies yrittää jotain venkoilla ni vaik käsirautoja tai muuta kehiin! :D Toisaalta, käskyttäminen monesti saattaa tepsiä myös, jos sitominen tai "paiskominen" tuntuvat etäisiltä... tyyliin "nyt takaapäin!!" ;)

Ratsastaessa on hyvä kun saa olla itse ohjissa, kiusoitella esim. työntöjen syvyydellä ja tahdilla tms.. ja perinteisen ylös-alas-liikkeen ohella keinuminen tekee ratsailla myös hyvää!