Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miten meni teidän naistenpäivä ? :)

  • Keskustelun aloittaja namnam
  • Aloitettu
N

namnam

Vieraileva tähti
#1
Mulla oli varmaan paskin naistenpäivä KOSKAAN :>

Näin miehekkeen vaan vilaukselta aamulla, loppupäivänä en siitä ees kuullut mitään. En saanut kunnon onnitteluja/halia/pusua vaan pelkän "onko nyt naisellinen olo ?" kysymyksen ^^ Okei olin saanut mun "naistenpäivälahjan" viikko etukäteen ja ne on liput yhdelle stand up keikalle, josta olin aluksi tosi innoissani. Mutta eilen kuulin että mies oli sopinut asian KAVERINSA kanssa niin että hänkin tulee sinne keikalle. Ja niin myös hänen kaverinsa tyttöystävä, jottei minun tarvitse olla ihan yksin...Ei siinä mitään keikka on varmaan hyvä ja hänen kaverinsa tyttöystävä ihan mukava, mutta aika paha maku jäi koko järjestelystä suuhun. Olisi voinut sitten suoraan mennä ihan vain kaverinsa kesken sinne keikalle, kun odotin että oltaisiin tehty jotain vaan yhdessä.

En sitten tiiä odotinko liikoja meinaan viimevuonna mies tuli mua vastaan lentokentalle ja sain IHANAN guessin kaulakorun :)
Aikamoinen tiputus siitä...

No mutta toivottavasti jollain muulla meni vähän paremmin ? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Avomiehen näin kans aamulla ihan vilaukselta kun lähti aamulla töihin, mä jäin siis nukkumaan koska menin iltavuoroon. Päivemmällä tuli sitten viesti: "hyvää naistenpäivvä, kulta" siinä kaikki mitä miehestä kyseiseen päivään irtosi :D
 
C

Cik

Vieraileva tähti
#3
Ite en saanut edes onnitteluja! No joo, ihan sama se mulle on, mitä juhlittavaa siinä päivässä edes on? :eek: Nykyään naisten asema on niin hyvä, niin en näe syytä juhlistaa sitä mitenkään.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Normipäivä, ei eronnut mitenkään tavallisesta torstaista. Mies ei edes muistanut että on joku naistenpäivä. Mutta enpä minä itsekään sitä mitenkään erityisenä pidä. Ainahan se olisi tietysti kiva saada suklaata ja ruusuja... Mutta ehkä sitten joskus jossain toisessa tilanteessa.

Ai niin! Opettaja toivotti hyvää naistenpäivää! :-D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Tekstarina sain naistenpäivän toivotukset :) Mies on armeijassa niin eipä siinä isommin sitä sit tullut vietettyä.:D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
En juhli naistenpäivää joten meni samalla tavalla kuin kaikki muutkin päivät. Töissä oli tarjolla konvehteja ja se oli ihan kiva juttu. Otin yhden, koska vaikken vietä naistenpäivää, se ei tarkoita, että minun pitäisi vastustaa sitä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
ihmeestä skistoot ku toinen ees yritti. Eihän tuo naistenpäivä nyt mitenkään erikoinen ole. Ihme hössötystä vaan. Mulle mies oli tehny makaronilaatikkoa ku tulin töistä kotia. sen pituinen se.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Ei munkaa mies ees muistanu koko päivää vaik just muutamaa päivää aikasemmin olin suoraa sanonu et tykkäisin kukkakimpusta (ei tolle miehelle vihjailu kelpaa).
No yks, kaveri (mies) lähetti ihanan toivotus txtarin et se vähä piristi.

Mut kyl mun mielest on iha oikee et on tällänen naistenpäivä, on tää maailma kuitenki miehille nii paljo helpompi. Miesten ei tartte kärsii synnytyksesta, menkoista, gyneistä... Ja perheessä, jossa molemmat aikuiset on töisä, suurin osa kotitöistä, lastenhoidoista, ruuanlaitosta kasaantuu yleensä naisille. Kyllä me yks päivä ansaittaisii jokanen nainen millo keskipisteenä on ihan vaa me!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Sain aamulla sanalliset naistenpäivätoivotukset, ja iltapäivällä sitten tuli kaksi ruusua ja possumunkit molemmille. :) Oli ihana saada vähän taas spesiaalia huomiota. :)