Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

miten mies saadaan sekoamaan sängyssä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
nainen ratsaille..kalu sisään..ja nainen laittaa värisevän dildon peräaukkoonsa.
sillo mies saa hyvät kyydit. kaikista naisista ei ole siihen.
 
J

Jaana 59

Vieraileva tähti
Mieheni kanssa jo 38v oltu naimisissa ja minulle ainakin toimii kun mies panon aikana imeskelee kaulaani oikein voimakkaasti. Silloin kyllä slaakit tulee nopeasti. Huonona puolena että täytyy pitää huivia tai poolopaitaa. Olen jo 59v ja ei kehtaa näytellä kun kaula tosi usein aivan täynnä jälkiä.
 
M

Mielikuvitustaseksiin

Vieraileva tähti
Ekaksi pukeudu johonkin sexyasuun. Sulje kumppanisi silmät silmälapuilla. Sido kumppanisi kädet ja jalat. Osta hierontaöljyä tai liukuvoidetta hyväile kumppaniasi tai jopa tehdä hieman penishierontaa. Silmät suljettuina kehon muut aistit heräävät. Kätevä setti sänkyyn löysin https://ihanaa.fi/fifty-shades-of-grey/fsog-keep-still-sidontasetti kun ei oo sängyssä mihin köyttää köysillä. Yksi hyvinkin kiihoittava juttu on herätellä aisteja jääpalalla. Kyllä saa miehen kuumaksi. Sitten laput silmiltä pois ja jatkaa toisen kiusoittelua niin että toinen anelee kiimaisena.