Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miten olla jännittävämpi mies?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen jo jonkin aikaa pitännyt silmiäni auki mahdolliselle parisuhteelle. Kuitenkin nämä ovat yleensä loppuneet ennekuin ovat edes alkaneetkaan. Tämän takia rupesinkin pohtimaan syitä tähän, ja koska yhden miehen käytöksen muuttaminen on helpompaa kuin 2,5 miljoonan naisen, käänsin tutkivan katseen itseeni. Ja tajusin, että olen ns. "nice guy" (lue: =tylsä).

Nytpä kysynkin, miten saisin itsestäni jännittävämmän/hasteellisemman naisten silmissä. Ei kai sitä pidä prätkää hommata, taikka aloittaa laskuvarjohyppäämistä. Kai sitä helpompiakin/mukavampiakin tapoja löytyy?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ite oon ainaki huomannu, et on äärettömän tylsää, jos miehellä ei ole omia mielipiteitä. Samat mielenkiinnon kohteet yhdistää, mutta musta on jännittävää, jos mies ei ole kaikista asioista samaa mieltä mun kans. Flirttailu on myös jännittävää, sellainen pieni salamyhkäisyys. Tää on varmaan tällainen aihe, josta vois jutella pidemmänki aikaa ja koskee mun mielestä ihan samanlailla naisia (miten naiset vois olla jännittävämpiä).
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Älä soittele ja lähettele rakkausviestejä suhteen alussa liikaa. Kun nainen kysyy että millon nähtäisiin, älä sano "ihan millon vaan!", vaan ehdota vaikka parin päivän päähän. Vietä aikaa mieskavereidesi kanssa, liiku heidän kanssaan baareissa, älä kysy naista joka paikkaan mukaan.

Omat mielipiteet on hyvä juttu, mutta jankkaaminen ja hirveä saarna-perustelu-"minä olen oikeassa"-asenne on pahinta mitä tiedän!

Kaikki naiset tykkää eri asioista, mutta henk.koht. tykkään itsenäisistä miehistä, joilla on oma elämä. En voisi kuvitella muuttavani yhteen miehen kanssa joka on 24/7 kotona!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Yleensä tosiaan kuuntelen, mitä toisella on sanottavaa, ja yleensäkin puhun jos on jotakin asiaa. Kai tästä tosiaan tulee sellainen kuva, että olen hiljainen, ja ettei minulla olisi omia mielipiteitä. Vaikka niitä on. Ja omasta mielestäni maailman paskin neuvo on se, että viisaampi antaa periksi. Silloinhan tyhmät saavat päättää asiasta kuin asiasta! Tosin enpä halua ehdoin tahdoin väittelyäkään ruveta järjestämään.

Flirttailusta taasen... Enpä tajua siitä oikein mitään. Hymy ja katsekontakti, siinäpä se kait on. Minulla ei vain oikein tahdo löytyä pleijerin-taitoja. Fyysisen kontaktin ottaminenkin on hankalaa, kun tulee turhaan mietittyä milloin se olisi soveliasta.

Pyrin yleensä pitämään muutaman päivän välin tekstailussa, ja olenkin yleensä pyrkinyt sanomaan täsmälliset ajat: Kahvittelua päivä/kello/paikka tämä, kiinnostaako?
Vastauksena on yleensä: että kuulostaa mukavalta, viesti täynnä hymiöitä (en ymmärrä miksei yksikin riittäisi), ja ikävä kyllä tuolloin ei käy, ehkä ensiviikolla? Tällöin olen kyllä jo aavistellut miten tulee käymään, mutta kuitenkin olen sitten viikon päästä uudestaan tekstannut (saattoihan tytöllä oikeasti ollakin muuta menoa). Vastaus jälleen, että taaskin on jokin este. Oma vastaukseni on ollut tähän, että ottaa yhtetyttä jos joskus käy, ja olen lopettanut tekstailun siihen.
Olisin toki arvostanut kohteliasta kieltäytymistäkin heti alkuun, en ole mistään posliinista tehty. Olisimme molemmat säästäneet aikaa ja vaivaa. Samaten arvostaisin baarissa, jos nainen heti sanoisi ettei kiinnosta/on varattu. Ikävä kyllä tämä selviää yleensä vasta loppu illasta. Eli sanottaisiinko vaikka näin, naisten ei IMO tarvitsisi olla yhtään tämän enempää haasteellisempia/jännittävämpiä.

Tottakai poikien kanssa tulee käytyä baareissa, mutta ikävä kyllä meillä kaikilla rupeaa olemaan opiskelut/työt/harrastukset, joten nämäkin melkein pitää katsoa kalenterin kanssa (tässä myös syy, miksi pyrin sanomaan aikaisemmin mainitussa tekstarissa nuo tarkat ajat). Ekstempore lähdöt ovat ikävä kyllä jäämässä hiukan harvinaisemmiksi.

Mutta kiitoksia vastauksista, ja lisää saa toki lähettää. Vaikka vastauskestani luultavasti sai kuvan "Näinhän minä olen tehnytkin", pyrin laittamaan nämä neuvot korvan taakse.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Ite seurustelin juuri sinun tyylisen miehen kanssa, ja voin ainakin kertoa mitä olisin toivonut mieheni tekevän että suhde olisi ollut jännittävämpi. Tuo mielipidejuttu mikä aiemmin mainittiin on hyvin totta, olisi ollut mukavaa jos mieheni olisi sanonut mielipiteensä joskus selvästi esim missä treffattaisiin, eikä vain tyytynyt kaikkeen mitä minä halusin.

Olisin myös kaivannut, että miehellä olisi ollut se oma juttu, intohimon kohde, esim. soittimen soittaminen, jokin urheilulaji tai vaikka taide. Unelmoin esimerkiksi tapaavani joskus miehen, joka pitäisi esim. maalaamisesta, tai rakastaisi käydä taidemuseoissa, koska sellanen erottais miehen muista ja sais itelle uusia kokemuksia ku mies kertois ja näyttäis kaikkea uutta.

Lisäksi on hyvä esittää sopivasti vaikeasti tavoiteltavaa ja esimerkiksi pukeutua hyvin. Ja ei olla aluksi liian innokas tekstaamisessa. On jotenki vaikea neuvoa näin ku en tunne sua, tavallaan olis helpompi jos näkis käytännös miten käyttäydyt ja tällästä, nii osais neuvoa paremmin.. Mutta vaikka olisitkin "nice guy", kyllä joku nainen sinut ajanmittaan huomaa seurustelumielessä. Exäni oli sinun tyylisesi ja rakastuin häneen silti. Ihastuin tosin vasta sitten kun huomasin miehellä olevan vähän vientiä ja sitten vasta halusin miehen itselleni.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Jaa, että saadakseen lisää naisia, pitää hommata nainen. Kuulostaa siltä että pitää hommata itselleen escortti ja mennä tämän kanssa kylille näytille :D.

Eipä niitä erikoisia suuria intohimon juttuja juurikaan ole. Lähinnä tykkään puuhailla kaikenlaista, ja itsekin haluan aina kokea jonkin verran uutta(ja olisihan tähän siis mukava saada sitä seuraa). Samaten samaan sarjaan kuuluu nämä miesten perus-intohimot, eli pelit ja oluet. En tosin haluaisi mitään harrastusta aloittaa sen takia, että saisin naisia, vaan sen takia että oikeasti pidän siitä. Tällöin nämä on taas näitä perus-äijä harrastuksia, liikuntalajit vaihtuu innostuksen mukaan, kamppailulajeja tulee välistä harrastettua, ja aikaisemmin mainittua tietotekniikkaa. Ja nämä eivät yleensä naisia kiinnosta jutun aiheena.
Tietenkin työni on kait oma osansa tässä, ja vaikka siitä joskus valitankin, olen tajunnut etten oikeastaan haluaisi tehdä mitään muuta. Tosin tämä on varsin suuri aikasyöppö elämässäni. Eräs kollega sanoikin siitä jonkun tiedustellessä hänen hyvin onnellisen parisuhteensa salaisuutta: Olen niin naimisissa työni kanssa, että vaimoni on minulle lähinnä rakastajatar.

Ruuanlaitto ja kokkailu on kyllä mukava harrastus, joihin on ikävä kyllä aikaa paneutua kunnolla vain viikonloppuisin. Tuttava-naiset tosin jaksavat kuittailla siitä kuinka neitimäinen harrastus se on. Yleensä olen tällöin pyytänyt nimeämään kuuluisia mies-kokkeja, ja kyllähän niitä luetellaan (Gordon, Välimäki, Sukula, Jamie...). Kun taas olen kysynyt kuuluisia naiskokkeja, miettiminen on taasen kestänyt huomattavasti kauemmin.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Tottahan se on, että miehet tulevat huomatuksi paremmin kuin on havaittavissa, että muutkin naiset viihtyvät hänen seurassaan. Mutta supliikkimies pääsee kyllä naisen kanssa juttusille vaikka vasta tavattua, jolloin naisella ei ole mitään käsitystä miehen viennistä. Itselleni tärkeintä olisi juurikin se, että mies osaa puhua ja että hän osaa naamioida mahdollisen kiinnostuksensa alussa täydellisesti - ahdistun heti jos miehestä oikein huokuu, että hän on nimenomaan etsimässä itselleen kivaa naapurintyttöä tyttöystäväksi loppuelämän ajaksi. Ja että hän ei tavallisesti edes uskalla jutella naisille, koska pitää meitä jotenkin täysin omana eliölajinamme.

Tietokoneet ovat lähellä ainakin omaa sydäntäni, joten ei se välttämättä aivan tavatonta ole löytää nainen joka niistä haluaa keskustella. Ja ne miehiset harrastukset sopivat miehille hyvin, ei sitä naista ole tarkoituskaan sen harrastuksen parista löytää. Luulisin myös, että kokkaavista miehistä pitäviä naisia on olemassa pilvin pimein! Itse ainakin pitäisin ehdottomana plussana.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Rupesin tässä pohtimaan, onko se sittenkään viisasta näyttäytyä naisseurassa, jos on ns. hakupäällä. Kuten aikaisemmin sanoin, minulla on muutamia tuttava-naisia, joidenka seurassa on joskus tullut vietettyä iltaa. Samaten jos samassa baarissa törmätään, yleensä moikataan ja vaihdetaan muutama sana. Sama tosin miespuolistenkin tuttujen kanssa.
Mutta koska välttämättä muut eivät tiedä, että tässä ollaan pelkästään kaveri-linjalla, niin saatetaan luulla että olisin varattu/naistennaurattaja. Ja nämä eivät varmaan ole kovinkaan houkuttelevia asioita naisten silmissä.

No, kaippa sitä pitää vaan asennoitua siten, että pitää jonkin aikaa vielä hakata päätään seinään, ennenkuin mitkään pleijeri-liikkeet on opittu.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
En ole kaikkia vastauksa lukenut joten pahoittelut jos tulee toistoa. Ja minun mielipiteeni eivät varmasti ole sellasia että kaikki naiset nämä allekirjoittavat.

Heartshapedin kanssa olen useissa asioissa aika samoilla linjoilla.
Ympäripyöreät vastaukset ovat ehkä ärsyttävimpiä. Eikä ainostaa sillon kun sovitaan tapaamisia vaan muutenkin. Jos mieheltä kuulee kokoajan "ihan samaa" tai "ihan miten haluut" niin tyyppi vaikuttaa helposti päämärättömältä ja siltä että sille käy kaikki.

Täytyy myös uskaltaa ottaa riskejä. Itsestä on ihanaa jos mies ehdottaa tekstarilla tai vaikka facebookissa näkemistä johonkin yllättävään aikaan tai paikkaan. Esim muutama mies on pistänyt facebookissa ehdotuksen yöllä että mentäisiin syömään tai ajelulle, molemmilla kun oli tylsää. Ja hauskaa oli. Noh tietysti tälläisissä tapauksissa nainen ei voi olla mikään täysin tuntematon ja jotkut saattaa käsittää yölliset tapaamiset vaan seksin hakemisena. Joten en tiedä oliko tuosta sulle paljoa apua. Mutta joku ei tavanomainen treffipaikka on plussaa.

Ja jos ei tiedä milloin ottaa mitään fyysitä kontaktia naiseen niin kannattaa edes yrittää lukea naisen eleistä. Kerran on käynyt niin että mies on vaikuttanut erittäin kiinnostuneelta, mutta karttoi minuun koskemista. Olin parhaani mukaan lähettänyt signaaleja siitä että nyt voi "fyysisesti lähestyä". Mutta ei mitään. Ajattelin että olin käsittänyt väärin ja että miestä ei kiinnostanutkaan. Myöhemmin sain tietää että mies ei vain uskalatanut tehdä mitään.

Jos huomaa että miehellä on paljon kavereita (myös naispuoleisia) niin se on yleensä plussaa. Mutta jos mies jää keskustelemaan pitkiä keskusteluja yhden tai muutaman tytön kanssa niin se voi antaa sen vaikutukset että miehellä on jotain juttua näiden kanssa. Tällöin tyyppi ei ole ainakaan helposti lähestyttävä.

Mutta minusta ns perinteiset pleijerimiehet eivät koskaan ole olleet kauhean jännittäviä. Niiden kanssa on hauska jutella baarissa, joskus harrastaa yhden illan juttuja, mutta ei koskaan mitään vakavampaa.
Ne flirttailu-taidot eivät ole tärkeimmät (vaikka hyötyä niistäkin on) vaan pitää olla muilla tavoin kiinnostava. Kiinnostavat jutut, jännä huumori ja jännät teot, että miestä jaksaa nähdä myöhemminkin.

Huh... tulipa pitkä viesti!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Lue! Lukeminen tekee fiksuksi (tai saa ainakin vaikuttamaan siltä!) ja paljon lukevat osaavat muodostaa monenlaisia mielipiteitä ja kirjoista saa hyvää jutunjuurta. Lue romaaneja, sekä klassikoita että kohuttuja uutuuksia (esim. jotain finlandiaehdokkaita), ja runoudenkin taitamisen luulisi olevan plussaa naismetsällä.
Myös elokuvia kannattaa katsoa laidasta laitaan :)

Olettaisin myös, että naistenlehtien & näitten foorumien selailu auttaa saamaan asioita selville :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Anonyymi 03.01.2012 13:44
Pitkissä vastauksissa ei ole mitään vikaa, varsinkin jos niissä on asiaa.
Itsellänikin tuo fyysisen kontaktin ottaminen tuottaa vaikeuksia, kun pitää miettiä mikä on sopivaa ja mikä ei. Uteliaana olenkin seurannut tuota toista keskustelua Tanssilattian ihmeellisyyksiä. Kai sitä tulee mietittyä vähän liikaa, kun pitäisi kai mennä tunteen mukana, ja omaa spontaaniuttaan lisätä.

Pitää koittaa. Tosin opiskelujen ohella jää harmillisen vähän aikaa muulle lukemiselle, ja silloin kun lukee haluaa lukea jotakin kevyempää. Esim. Prattchetit ovat suosikkejani, mutta ikävä kyllä harva tyttö on edes kuullut niistä. Ja toisaalta taas tuntuu että "jännittävä mies" ei välttämättä keskustelisi kirjoista, varsinkin ellei toinen jaa samaa intohimoa niihin.

Rupesin myös miettimään tuota toisten naisten kiinnostusta kiinnostumisen herättäjänä. Itsehän yleensä olen lämmitellyt vain yhtä tyttöä kerrallaan, ja koittanut jos muita on tullut tyrkylle viestittää mm. ruumiin kielellä että olisin vain tästä yhdestä kiinnostunut. Tai muuten suuntaamalla huomion vain tähän yhteen.
Pitäisikö siis röyhkeästi vain lämmitellä useampaa tyttöä samaan aikaan, ja katsoa kenen kanssa asiat lähtevät rullaamaan pidemmälle?

Siitä onneksi olen päässyt eroon, etten varmistele että tyttö on vapailla markkinoilla (ennen tätä piti ennen kahville pyytämistä/vst. yrittää selvittää FB:stä, kavereilta jne...). Jos sormusta ei näy sormessa, ja toinen vaikuttaa halukkaalta, niin se on sitten enempi sen toisen häpeä, jos vie asiat pidemmälle vaikka olisi suhteessa.
 
G

glamnation

Vieraileva tähti
#12
Nice guy, jos sinusta kerta tuntuu että saatat vaikuttaa tylsältä, yritä olla hieman spontaanimpi! Itse ainakin pidän spontaaneista miehistä jotka menevät hetken mukana (ei esim. peruuta tapaamista tai sovittuja treffejä ulkona sateen takia :D). Pieni flirtti kuuluu myös aina asiaan. Jos et pysty hurmaamaan tyttöjä niin että jalat menevät alta, riittää että saa hänet nauramaan. Riippuu minkä ikäinen olet, mutta jos tyttö "hihittää" jutuillesi, on siinä jo jotain säpinää :) Jos satut olemaan isossa porukassa mielitiettysi kanssa, juttele myös muille tytöille. Kun muut tytöt alkavat kiinnittämään sinuun huomiota, niin eiköhän itse tytölle tule jo kiire saada sinut! :D Ei tietenkään kannata flirttailla kakille tytöille, sinun pitää saada juuri hänet tuntumaan erikoiselta, joten älä jätä häntä huomioimatta :)