Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miten platinablondiksi?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen nyt värjäillyt ja vaalennellut paljon hiuksia lähipäivinä.
Ensin tein kerran vaaleita raitoja, ja uudestaan kun tein niin hiusten yleisilme oli ihan ok, kirkkaita vaaleita raitoja ja vähän kuparisia. Oli siis aluksi tummanruskeat hiukset (ja alla tuhat kerrosta muita värejä vaikeuttamassa prosessia).
Kolmannen raitapaketin jälkeen koko pää olikin oranssi,
Sitten heitin vaalennusvoiteen joka ei auttanut yhtään,
ja tänään sitten tein värinpoiston ja hiukset ovat keltaiset, mutta hiusten keskiosa on vahva oranssi.

Mita seuraavaksi? Miten saada tämä keltaisuus ja oranssi väri pois, kannattaisiko tehdä raitoja vai värinpoistoa vielä?
Vai jotain muuta..

Hopeashampoo on, mutta ei vielä ainakaan huomaa että auttaisi.

Ja hiusten kunto alkaa olla kanssa aika finaalissa.. :/
Oma hiusväri on punertava joten sekin varmasti hankaloittaa,
mutta tosiaan haluisin kaiken keltaisuuden pois ja hopeampaa väriä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Schwarzkopfin Poly Blondet on sikahyviä vaalennusaineita. Laittaisin oransseihin sen 4-6 astetta vaalentavan ja sitten kun sen on pessyt pois niin koko päähän esim. Lorealin Preference "Helsinki" joka on vahvasti tuhkaan taittava.

Mitä hopeashampoota käytät? Itse käytän sitä aina niin että ensin pesen sillä normaalisti tukan, sitten pyyhekuivaan ja levitän ihan sikana hopeashampoota tukkaan niin että se on ihan lilainen ja annan vaikuttaa n. 30min-1h ja pesen pois.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Hyvä Cosm0girl,

lue tarkkaan, jos haluat onnistua ja pitää jopa hiukset päässäsi, etkä aio mennä kampaamon kautta.

Hanki itsellesi Hairstore Eclipse vaalennusjauhe ja 3% hapete (hintaa yhteensä 20 euroa näillä). Riittää arviolta 4-8 värjäykseen, riippuen teetkö koko päätä, minkä pituinen ja paksuinen tukkasi on. Tilaa netistä tai piipahda lähimpään liikkeeseen.

Anna hiustesi levätä värjäysten väillä edes viikko, myöhemmin pidempiä aikoja. Keltaisuus täytyy vain hyväksyä ja kestää.

Aloita oranssista kohdasta, älä laita väriä muualle. Anna vaikuttaa n. 30min. Viikon päästä voit varovasti joko raidoittaen tai koko pään vaalentaa aineella, sama vaikutusaika.

Nyt värjäyskertojen välien täytyy olla pidempiä. Mielellään vaikka kuukausi tai enemmän.

Jatka tätä varovaista vaalentelua niin, että hiukset alkavat olla puhtaan väriset. Keltaisuus ei haittaa.

Osta Loreal expert silver-hopeashampoo(pigmenttipitoisin kaikista). Laita shampoota suihkussa hiuksiisi ja vaahdota se tasaiseksi. Anna vaikuttaa vaikkapa jopa 10min. Sheivaa sillä välin, tai mene katsomaan telkkua tms. Huuhtele. Toista viikon välein. Hopeashampoon käyttöä ja vaikutusaikaa voi vähentää myöhemmin.

Hairstorella on myynnissä sekä 3 että 9 prosenttista hapetetta. Jos ostat 9%, niin laita 1 osa jauhoa, 1 osa hapetetta ja 1 osa vaikkapa hoitoainetta. Hoitoaine ja hapete kannattaa laittaa ensin ja sekoittaa keskenään, ennen kuin lisäät jauheen. Näin saat edes 4,5% ainetta. 9% tappaa hiuksesi.

Huomio vielä! Jos asut vanhassa talossa tai uudemmassakin, kysy joltakulta tietävältä, onko siellä kupariputket. Jos on, se haittaa vaaleitten hiuksen hoitoa. Ennen vaalennuksia kannattaa siinä tapauksessa käyttää syväpuhdistavaa shampoota, (esim. pese aamulla, värjää illalla, pese illalla värjää aamulla). Syväpuhdistava shampoo poistaa kuparijäämät ja näin pääsi ei pala. Tuo kupari hiuksissa aiheuttaa sen, että päätä alkaa polttaa ja tukka kuumenee, kun vaalennusaine on päässä. Syväpuhdistus ennen väriä/vaalennusta on muutoinkin hyvä keino saada puhdas ja pysyvämpi tulos, sillä syväpuhdistava shampoo poistaa muutkin jäämät hiuksista, kuten hiuslakan, pakokaasut, katupölyn ym.

Onnea matkaan!