Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miten saan väsyneen poikaystäväni syttymään?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Poikaystäväni tekee fyysisesti raskasta työtä ja on melkein aina viikolla väsynyt ja haluton. Miten saan hänet halukkaaksi väsymyksestä huolimatta, vai saanko mitenkään? Tuntuu että minä olen se joka aina vonkaa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Meillä on poikaystäväni kanssa sama ongelma aina viikolla. Hänellä haluttaisi mutta ei jaksa. Hyväksi konstiksi olen huomannut että jos itsellä haluttaa, niin härnään vaan niin kauan että mies lämpiää :) Toinen on sitten se että sanon itse hoitavani kaiken, hänen ei tarvitse kuin nauttia ;) Mutta jos mies tästä huolimatta sanoo olevansa niin väsynyt ettei jaksa, annan hänen olla rauhassa. Hän kuitenkin tekee töitä elantomme eteen joten on ihan oikeutettua että saa ns. luistaa välillä tästä asiasta ;)