Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Miten saisin nätit kynnet?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mulla on ruma tapa pureskella kynsiä, ja kyllä, ne näyttää hirveiltä. Miten saisin kynnet ja kynsinauhat pidettyä siisteinä päivittäin enkä sortuis järsimään?! Ens kuussa on wanhat ja olisi mukavaa että kädet olis kerranki kauniina, joten olisin tosi kiitollinen kaikista neuvoista : ).
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mee laitatuttaa rakennekynnet tai sit osta jotain edullisia tekokynsiä esim Seppälästä. Mul on akryylikynnet ja en vois kuvitella eläväni ilman niitä ku kerran ottaa rakennekynnet ni on niihin koukussa aina (ainakin mun tapauksessa). Mut rakennekynnet on kyl tosi kauniit ja saa päättää itse millaiset kynnet haluaa <3 Rakennekynnet auttais sun pahaan tapaan pureskella kynsiä, kauniita kynsiä ei raaski pureskella ja lisäks ne on niin kovat, ettei niitä pysty edes :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
suosittelen myös rakennekynsiä! itse pääsin eroon kynsien pureskelusta rakennekynsillä, ei tosiaan näitä edes pysty puremaan. itselläni on geelikynnet, olen kokeillut myös akryylejä mutta geelit pysyvät minulla jotenkin paremmin ja näyttävätkin siistimmiltä mielestäni.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Kuulostaa houkuttelevalta kyllä :) Miten kustannukset ja huoltamiset/siistimiset/hoitamiset sitten toimii, haluatteko vähän kertoa lisää?
Tavallaan tuo olis niin loistavaa, toisaalta kuitenkin olis mahtava jos pystyis saamaan ihan omat kynnet pidettyä nättinä mutta se taitaa olla hankalaa enää tässä vaiheessa, kun pienestä pitäen ei oo välittäny asiasta..
Mutta juu, jos aattelee niin wanhoihin vois nyt kuitenkii hankkia jonkilaiset raapimisvälineet vaikka sieltä Seppälästä, ees siksi päiväks :--D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Apteekista saa (on ainakin ennen saanut) Kynnel ministä tuotetta, joka on väritöntä ja sitä levitetään kynsiin samalla tavalla kuin kynsilakkaa. Tuote kuitenkin maistuu aivan kamalalle joten kynsienpureskelusta olisi tarkoitus mahdotonta, kyseisen tuotteen maun vuoksi. Kaverillani toimi hyvin ja hän pääsi eroon kynsien syönnistä, mutta tuotetta täytyy käyttää sännöllisesti ja suht pitkään, jotta tavasta pääsee kokonaan eroon.

Tuossa linkki tuotteeseen
http://www.apteekkituotteet.fi/Kynnel-Stop-Grow-75-ml

Toivottavasti oli jotain apua. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
ainakin minun kotipaikkakunnalla geelikynnet maksaa paikasta riippuen 50-90e. huollossa pitää käydä muutaman viikon välein (riippuu oman kynnen kasvusta) ja liikkeillä on omat hintansa aina huolloille. ite oon "pitkittänyt" huoltoväliä sillä, että lakkaan itse hyvällä kynnenkovettajalla ja kirkkaalla lakalla kasvaneen oman kynnen päälle, eikä eroa edes huomaa kun käyttää myös vähän viilaa.
jos rakennekynsiä pitää vaikka sen kuukauden ja käy otattamassa ne pois, ainakin itse olen ollut kauan aikaa purematta kynsiä sen jälkeen.

ja tuosta kynnelistä;
olen kokeillut kyseistä tuotetta, mutta kamala maku tarttui myös sormin syötäviin ruokiin (esim. sämpylään), joten en lähtisi sitä suosittelemaan itse :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
parhaimmat kynnet saa ilman kynsiliimoja maidolla. jos juo kuulemma paljon maitoa, niin kynnet kasvavat vahvemmiksi...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
cami sanoi:
parhaimmat kynnet saa ilman kynsiliimoja maidolla. jos juo kuulemma paljon maitoa, niin kynnet kasvavat vahvemmiksi...
Ihan kaikilla ei auta maidonjuontikaan, koska toisilla vain on geeneissä heikommat luut ja kynnet(ja varmaan hiukset kanssa, samaa ainetta ne on). Itse voin kyllä sanoa, että syömällä ja juomalla maitotuotteitta kynnet pysyvät vahvempina. Saan aika helposti kasvatettua pitkät kynnet.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
arkena viilaan kynteni huolellisesti, luonnolisen kaunista! baariin lähtiessä tekokynnet ja lakkaa. ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
kes sanoi:
ja tuosta kynnelistä;
olen kokeillut kyseistä tuotetta, mutta kamala maku tarttui myös sormin syötäviin ruokiin (esim. sämpylään), joten en lähtisi sitä suosittelemaan itse :D
Sama juttu.

Ehkä voisit kokeilla ihan huolellista viilaamista ja tavallista kynsilakkaa (vaikka väritöntäkin aluksi), senkään pureskelu ei ole niin kivaa. Ja muutenkaan lakattuja kynsiä ei raaski pureskella.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Mulle ostettiin joskus pikkutyttönä tuota Kynneliä ja se ei kyllä auttanut ainakaan minulla. Sitäpaitsi maku tarttui moniin ruokiinki ja se ärsytti. Ite sain lopetettua kynsien pureskelun sillä, että lakkasin kynteni joka toinen päivä. Kauniita kynsiä ei tehnyt mieli purra ja kynsilakka piti myös hauraat kynnet koossa, jolloin ne eivät halkeilleetkaan. Nyt en oo purrut kynsiäni enää moneen vuoteen, vaikken niitä enää koko aikaa lakkaakkaan. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Kiva et ootte tänne vastaillu, kiitti taas kaikille : )
En tiiä mikä mielenhäiriö mulla on, mutta nyt taas kun tuli kevät ja kesä niin jollain tahdonvoimalla kai oon saanu kynsiä kasvatettua ja lyhennän niitä saksilla ja viilalla, en hampailla... JES : D Nyt haluttaa lakkailla aika tiuhaan, ku jotenki tuntuu et talvella kukaan ei kattele niin tarkkaan, et näin keskellä kirkasta kesää rumilussormet näkyy paremmin muille. Ja hyvä niin, ni saa pidettyä kynnet kuosissa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Kirjottelin juuri blogiini postauksen kynsien hoitamisesta, käy katsomassa. :)

http://janinastar.blogspot.com/

Ei ne muovikynnet todellakaan ole ainoa tapa saada kauniit kynnet. ;) Kauniit ja kestävät luonnolliset kynnet ei ole mikään mahdoton saavutus, muutamalla pienellä kikalla se onnistuu. Joku jo mainitsikin siitä, että ihan jo pelkästään lakkaamalla niitä kynsiä kauniilla sävyillä pääsee pitkälle; harvemmin tekee mieli pureksia kauniin näköisiä kynsiä! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Wanhat onkin jo ohitse ja toivottavasti sait sinne hienot kynnet, mutta vastaanpa silti, jos tänne joku muukin eksyy apua hakemaan.

Minulla auttoi tosiaan kynneli silloin kun olin pieni, mutta esim. tätini jyrsi kynsiään siitä hirveästä mausta huolimatta. Ja maku tosiaan saattoi tarttua jopa ruokiin. Itse en kyllä omille penskoilleni kynneliä laittaisi, jos sellaisia olisi ja he kynsiään söisivät :D

Pika- apu näille kauniille kynsillehän on tietenkin ne n. 10€ maksavat tekokynnet jostakin marketista. Tippuilevat nopeasti, mutta eiväthän esim. Wanhatkaan päivää kauemmin kestä.

Geeli -ja akryylikynsillä pääsee helposti eroon siitä kynsien pureskelustakin, kun ovat niin kovia. Näissäkin on miinus puolensa kuitenkin. Täällä päin eräässä liikkeessä kynnet maksavat 86-106€ riippuen millaista haluaa. Huoltoväli 3-6kk ja huolto maksaa 56-71€. Pilaavat vain yllättävän paljon omaa kynttä.

Luottotuotteeni on kuitenkin OPIn Nail Envy kynsienvahvistaja :) Kynnet ovat ensimmäistä kertaa elämässäni alkaneet kasvaa näteiksi, ilman että katkeilevat heti, kun ovat millinkin mittaiset. Hintaa tällä tuotteella on n.28€.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Helppo tapa pitää kynnet ja kynsinauha nätteinä on ainakin.

a) rasvaan kynsinauhat aamuin ja illoin (talvella useammin)ihan pelkällä silmänympärysvoiteella.
b) kiinnitä huomiota miten viilaat kynsiäsi, paras tapa on että kynnen reunalta veto kerralla kohti kynnen kärkeä molemmin puolin.
c. kynnenalustat pitää puhtaina vaikka hammastikulla.
d) vältä kynsien pitkää "liottamista". Suihkussa kynnet pehmenevät ja karkeilevet jolloin niitä tekee mieli pureskella.
e) lakkaa kynnet läpikuultavalla lakalla niin kynnet eivät lohkeile helposti ja ne näyttävät terveiltä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
Mulla itsellä on ollut samaa ongelmaa ihan pienestä pitäen,tai en oikeastaan jyrsi vaan nypin niitä erityisesti jännittävissä tilanteissa! Kokeilin ihan huvin vuoksi joskus rakennekynsiä ja suositttelen niitä ehdottomasti. Kannattaa kuitenkin käydä laitattamassa ne ammattilaisella vaikkakin se on melko kallista.. Rakennekynnet auttavat ainakin alkuun, että pureskelu jää. Mulla työn puolesta en voi niitä käyttää, mutta olen todennut kiireisen aikataulun jättäneen kynsien pureskelun sikseen! :D Tällöin pureskelulle ei jää aikaa.

ja tietty hyvänä vikkinä on että alat panostamaan niihin. Kun kynnet on lakattu nätisti niitä ei enää edes viitsi pureskella
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#19
Itellä on sitä ongelmaa että revin kynteni tosi lyhyiksi ja rumiksi. Lisäksi jos saan jollain ihmeellä omat kynnet kasvatettua pitkiksi niin mun kynsien rakenne on jotenkin niin joustavaa että jos paukautan vahingossa vaikka pöytään sormeni niin kynsi taittuu, sit taas revin sen vääntyneen osan pois. :D

Mun rahani ja hermoni ei kestä mitään tekokynsien huollattamista, eli geelikynnet ei oo mun juttu. Sen sijaan nää tekokynnet joita myydään juurikin Seppälässä sun muissa on mulla ahkerassa käytössä. Kicksissä myydään toooosi hyvää kynsiliimaa (en nyt muista tuotteen nimeä, se puteli on kuitenkin sellanen pieni jossa on liilaa ja valkosta) jolla mulla ainakin on pysyny nää muovikynnet jopa 2 viikkoa. :> Sit kun ne kynnet alkaa tipahteleen niin yritän taas kasvattaa omia kynsiä kun ne on siellä muovikynsien alla turvassa saanut kasvaa jo vähän, laitan sellasta Avonin kynsiä vahvistavaa lakkaa olikohan se nyt viikon kuurina, kyllä se vähän auttaa ettei mun kynnet heti lohkeile ym.

Kynsinauhoista: Joka paikan rasva Bepanthen toimii tässäkin. Rasvailen ite aina kun vaan muistan ja viitsin aamuin illoin kynsinauhani sillä, pysyy siistinä. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#20
Hauskaa, että tää on jatkunut jo kuukausia noitten wanhojentanssien jälkeenkin! Minäpäs voinkin kaikille teille ystävällisillemukavillevastailijoille ylpeenä tiedottaa että jotenkin ihan ihmeen kaupalla olen koko kesän saanu pidettyä omia kynsiä pitkinä ja ehjinä ( nyt tosin tulikoe edessä; miten hermot kestää kirjoitusten alla, pysyykö sormet pois suusta lukustressistä huolimatta....) Ehkä joku stressilelu olis paikallaan..?

Varmasti tästä on muillekin jyrsijöille apuja :)
Mulla itselläni tosiaan on tää huima yli 2kk kynsien ylläpito onnistunut sillä tavalla, että olen lakkaillut jo lyhyitäkin kynsiä ja siistinyt kynsinauhoja päivittäin. Kun ajattelen, että "tämän viilauskerran jälkeen mulla on täyden kympin kynnet" ja ajattelen niin joka kerta, hoitaminen kiinnostaa ja koukuttaa eikä haluta koskea kynsiin muulla kuin kunnon välineillä (ei siis repiä tai purra). Vähitellen voi alkaa tieten tahtoen ajattelemaan: "kynsienpureskelu, hyi ällöö, kuka tekee niin", tulee kiva olo ku tuntuu että kuuluu viimeinkin siihen leiriin jolla on varaa sanoa noin, eikä niihin jotka häpeilevät järsittyjä sormiaan.