Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

monta kertaa viikossa seksiä ?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Aluksi täytyy hieman painottaa, että elän kaukosuhteessa. Rakkaani on britti, joten esim. kun kerralla nähdään viikko, niin se on hieman eri asia kuin perusparisuhteessa.

Viimeksi kun nähtiin viikko, niin joka päivä 2-3 krt päivässä. :D Enemmänkin olisi ollut ihanaa, mutta paikat ei oikein tykkää. Hymyilyttää vieläkin miten vaikeaa istuminen oli.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Joskus ei ollenkaan ja joskus useasti päivässäkin. 2-3 kertaa viikko on aika perus, riippuu miten ehditään nähdä muuten..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Joskus on päivittäistä ja sitten voi olla muutama päivä väliä.
Mutta jotain 5 tai enemmän :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Muutaman kerran viikossa tai enemmän. riippuu kanssa kuinka usein kerkii näkee koulun jälkee. Lomat on tietysti aina poikkeus.
 
I

inneon

Vieraileva tähti
#8
Yhdessä kun asutaan ja nähdään päivittäin niin yleensä seksiäkin on joka päivä, ainakin joka toinen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Viikonloppuisin voi mennä muutamaan kertaan päivässäkin, ihan fiiliksen mukaan, mutta noin yleisellä tasolla sanoisin joku neljä, viisi kertaa :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Meillä harrastetaan joku kerran viikossa tai harvemmin ja se on ihan sopiva määrä meille :) Aiemmin harmittelin että onko meissä jotain vialla kun ei tehdä useammin, mutta kun se molemmille sopii niin mikäs siinä :)