Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Motivaatio hukassa

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moi! 
Olen tälläinen 13,5 vuotias tyttö, joka harrastaa kilpauintia. Oma motivaationi uintiin on kadonnut. Ei jaksaisi käydä harjoituksissa, jotka ovat jo suhteellisen rankkoja. Voisiko motivaationi puute johtua siitä, että aloitun kauden muita myöhemmin sairastelun takia(olin siis noin 2-3 viikkoa poissa), joten olen muita vähemmän kehittynyt ja hitaampi. Vai johtuuko se siitä etten pidä enää uinnista? En haluaisi siirtyä harrasteryhmään, joten mitä voisin tehdä? Ainoa vaihtoehto on kai lopettaa uiminen. Mutta en silti haluaisi lopettaa kilpatason urheilua ja mikä tälläiselle jo suht vanhalle nuorelle uudeksi lajiksi?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Varmasti myöhempi aloitusaika vaikuttaa. Voisitko puhua tuosta valmentajallesi ja sanoa, että sinusta tuntuu, ettet pysy muiden tahdissa?