Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

mua häiritsee!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Pitää tääl kysyyy oonko ok painoltani ja pituudeltani?
oon 159cm pitkä ja painan 45 kg...mut en ite tykkää painostani, vaikka koulussa ja kotona sanotaan et mun pitäs syödä enemmän..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Olet jo alipainoinen, äläkä missään nimessä laihduta. Olet juuri hyvä. Ja olen samaa mieltä koulusi ja kotisi kanssa, et tietenkään muuta ruokailutapojasi johonkin pikaruokaan mutta säännöllisesti ja terveellisesti ja tietysti herkuttelukin on sallittua :) Älä ajattele itseäsi lihavaksi !
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
ookei:) laihduin vielä kilon kun juuri päääsin sairaalast akotiin ku mut vietiin sinne ku mua rupes pyörryttäään ja pää kipee ja kuumetta ja hengen ahdistusta, ja hengitysvaikeuksiii, niin olin yötä sairaalas niin pääsi taas vähän paino putoomaan.. pitäs ruveta syömään vähä enemmän :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Kannattaisi ihan suoraan sanottuna syödä kunnolla ruokaa siis vähintää 2 kertaa päivässä, eli aamu-ja iltapalat mukaan kans laskettuna, eli n. 4 kertaa, mutta oikeastaan ihmisen tulisi syödä 5 kertaa päivässä ja saada tarvitsemansa vitamiinit sun muut.