Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Muistatko vielä Klaani-sarjan?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Klaani oli todella hyvä nuorten sarja. Se tuli yhteen aikaan Summerin yhteydessä sekä erillisenä ohjelmanaan Yleltä. Kun sarja alkoi, olin vielä yläasteella ja kesälomalla. Oli jännittävää kuvitella, että jos sarjan tapahtumat kävisivät toteen. Jo sarjan ensimmäisessä osassa selviää, että ihmisiä uhkaa virus, joka pyyhkii häikäilemättä kaikki aikuiset. Kukaan heistä ei säästy, mutta lapset ja nuoret jäävät. He joutuvat keksimään, kuinka selviytyisivät. Vain hyvällä yhteistyöllä, klaanin avulla voi selviytyä. He myös pitävät kaikenlaisia aikuismaisia rituaaleja, kuten häät, ristäiset ja hautajaiset. Sarjan hahmoilla on myös todella erikoiset meikit, kasvomaalaukset ja puvustus.

Mitä kaikkea te muistatte tästä upeasta sarjasta? ^^
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
oi, mä muistan ! muistan että tykkäsin tästä sarjasta aivan sairaasti :) mieleen on jääny kans ne vaatteet ja meikit, muuta en hirveesti siitä enää muista :D