Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Mukavaa matkaseuraa Aasiaan? :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Löytyiskö täältä rohkeaa ja mukavaa tyttöä seuraks Aasiaan? Iältään samaa ikäluokaa kuin minä (18-25v.) En ole koskaan ajatellut näin seuraa etsiä, mutta rahaa ja intoa matkaan löytyisi muttei ystävillä ole varaa tälläiseen matkaan. Voisin lähteä myös yksin, mutta jos mukavaa seuraa olisi tarjolla niin mielumminhan sitä matkaan lähtee yhdessä! Olen 19-vuotias sosiaalinen ja iloinen tyttö Etelä-Suomesta ja rakastan matkustelua. Matkalla haluaisin rentoutua altaalla ja meren äärellä, tehä retkiä (vesiputoukset yms nähtävyydet.) snorklailla ja myös vähän juhlia, tutustua ihmisiin ja avartaa maailmankuvaa :D Jos joku miettii että haluaisi myös lähteä niin kirjottele tänne niin mietitään miten voitaisiin jutella lisää! Paikkaa tai aikaa en ole vielä tarkemmin miettinyt, jos seuraa löytyy niin katsellaan yhdessä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mul on tosi kova matkakuume eli täältä löytyis!! Oon 18-vuotias ja etelä-suomesta :) onks sulla mitään s-postia tai muuta?