Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Nännilävistys

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mitä mieltä näistä olette naisella ? Kovasti haluttaisi ottaa, mutta itsellä pienet rinnat niin mietin niiden sopivuutta.. Tuleekos kellään muulla kun minulla mieleen että olisivat jollain tapaa 'lesbomaiset'?  Ei haluttaisi sellaista kuvaa itsestä antaa, vaikka lesboja vastaan ei varsinaisesti olekaan mitään :) JA te homoseksuaalit ymym. älkää tästä joohan vetäkö hernettä nenäänne.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mielestäni nännilävistykset on kivat ja seksikkäät! Asiaan ehkä vaikuttaa se, että vuoden odottelun jälkeen uskalsin vihdoin ottaa ne :D Mullakin on pienehköt rinnat (B-kuppi) ja omasta mielestäni lävitykset lisäävät vähän enemmän "jotakin" muuten pieniin rintoihin. Nännilävistyksen ottaminen onnistuu melkeinpä kaikenlaisille rinnoille. Itseäni mietitytti omat nännini, kun ne eivät "nöpöttäneet" muulloin kuin olin kananlihalla tms. Mutta sekään ei siis haitannut, sillä lävistystä tehdessä lävistäjä ottaa pihdeillä nännistäsi kiinni ja niin saa laitettua lävistyksen olipa nänni/rinta minkälainen tahansa :)