Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Nainen armeijassa

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Millaista naisen on olla armeijassa?
olen ymmärtänyt että ihan samallailla siellä ollaan kuin miehetkin, mutta onko menemisen arvoista?
Onko se liian rankkaa vai voisinko selvitä vaikka olenkin aika pieni enkä urheile paljoa? koska olen myös kuullut rääkkitarinoita missä naisen vartalo ei yksinkertaisesti kestä rasitusta ja tulee paljon keskeytyksiä tuli ja liikuntaelinten rasitusvammojen takia.
haluaisin mennä kokemuksen, henkisen kasvun ja maanpuolustus ajatuksen takia. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kyllä se aikamoista rääkkiä on itsestäänselvien syiden vuoksi. Tarvitaan melkopaljon voimaa, mutta erityisesti kestävyyttä. Marssiminen ympäriinsä täysissä varusteissa ei oikeasti ole kovin mukavaa, jos kunto on heikohko.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
okka kiitos, mietin että kannattaako mennä koittamaan ees koska en kyllä aijo olla niitä jotka sitte keskeyttää sen tai hilluu mukana muttei tee mitään. Tai onko neuvoja kuinka voisi vuodessa päästä siihen kuntoon että pärjäisi siellä? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ilmavoimat on hyvä vaihtoehto;) Ei kovin montaa koulutushaaraa missä tarttis suunnattomasti ryynätä. Ite juoksin hädin tuskin 2000m cooperissa ja pääsin aukkiin, done deal.. Kannattaa lähtee kokeilemaan! Muista että hakuaika päättyy joka vuosi 1.3.!! Enkä oikeastaan treenannut erityisemmin ennen inttiä ja ihan hyvin on menny, eivät oo pois potkineet:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Kaiken lähtökohtana on, että mietit miksi sinne haluat. Miksi mennä, jos ajatuksena on, että pääsisi mahdollisimman helpolla? Jotta voi kehua suorittaneensa varusmiespalveluksen? 2000 metriä cooperissa on todella heikko suoritus. Siinä vaiheessa, kun juoksee vähintään 2500 metriä, niin ei varmastikkaan ole huolta jaksamisen suhteen "normitehtävissä". Sulla tuntuu olevan hyvät perusteet miksi menisit.

Koolla ei ole niinkään väliä, mutta kunnolla kyllä. Hyvässä kunnossa pärjäät siinä missä pojatkin ja usein, kun naisilla kunto loppuu, niin sisulla mennään siitä eteenpäin. Pienen koon voi paikata oikeella asenteella ja kunnolla :D

Marssimurtumat tuntuvat vaivaan joitakin naisia. Hyvä lihaskunto ja tietenkin aerobinen kuntokin auttaa tässäkin suhteessa paljon.

Haasta itsesi ja ota kaikki irti puolustusvoimien tarjoamasta raittiista ulkoilmasta :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Niin ja siihen, että miten vuodessa pääset siihen kuntoon, että pärjäät. Helposti! Liiku monipuolisesti ja älä unohda voimaharjoittelua. Juoksu, hiihto yms. niin pitkiä peruskestävyyslenkkejä kuin vauhti- ja maksimikestävyysharjoituksia kannatta tehdä.

Pyydä jotain, joka tietää harjoittelusta tekemään harjoitusohjelma sinulle.