Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Nettideitti

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko kenelläkään käytännön kokemusta nettideittailusta? Olen itse harkinnut luovani profiilin suomi24:seen, koska löysin erään kiinnostavalta vaikuttavan miehen. Kun kysyin tuttavaltani mielipidettä, hän tyrmäsi heti koko aiheen "Ei kannata, se on epätoivoista". Olen 20-vuotias nuori nainen, joka on vajaa vuosi sitten päättänyt pidempi aikaisen suhteen.
Kiitos etukäteen vinkeistä/neuvoista rakkaat cosmonaiset : )
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kokemusta on! Neittideittailusta ei kannata ottaa turhia paineita!Itselläni oli nettideittiprofiili ja tapasin sitä kautta muutaman tyypin. Viimeisin löytö on oikea helmi ja kunnon mies ja sainkin poistaa profiilini tarpeettomana!:)

Nettideittailu on nykypäivää eikä sitä kannata hävetä! Sehän vain parantaa mahdollisuuksia tavata sellaisia sopivia vastakappaleita, joihin ei muuten todennäköisesti törmäisi. Lähtökohtaisestihan se on helpompaa, kun tietää mitä toinen hakee ja ilmoituksessa käy yleensä ilmi sellaiset perus arkiset asiat (elämäntilanne, liikuntatottumukset, päihteiden käyttö, lapset, lemmikit ym.), jotka vaikuttavat pidemmällä tähtäimellä.