Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

nolo märkä ongelma..

  • Keskustelun aloittaja emeeee
  • Aloitettu
E

emeeee

Vieraileva tähti
#1
elikkä siis minulla on ongelma.. olen 16v tyttö ja seurustelen nyt ensinmäistä kertaa. Ollaan oltu poikakaverini kanssa 3kuukautta yhdessä. Kaikki on ihanaa ja kaikki on mennyt hyvin. Mutta en tiedä miksi mutta vaikka oltais sillai ihan normaalisti istutaan mun sängyllä  ja vaan puhutaan ja iha normisti vähä pussaillaan nii tulva hanat auki ja pikkarit vaihtoon.. En voi tälle mitään. Tulee semmosta kirkasta limasta nestettä. En tunne itseäni mitenkää kiihottuneeksi. Ihan normaali olo. Tästä syystä joudun pitämään aina sidettä kun olen poikakaverini kanssa ettei mene housuista läpi.. En ole kertonut vielä asiasta tälle pojalle. En oo kehannu vielä. Onko kenelläkään muulla tämmöstä ongelma? Meneekö ajan kanssa ohi vai pitäisikö mennä lääkäriin?