Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Normaalia valkovuotoa?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Minun valkovuotoni on ihan valkoista mutta se on todella vetistä eli ei melkein yhtään limasta vaan melkein niinkuin vettä? Syön e-pillereitä, voisiko sillä olla vaikutusta tähän?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Valkovuodon ulkonäkö voi vaihdella ihmiskohtaisesti hyvinkin paljon, ja samoin kuukautiskierron vaihe vaikuttaa valkovuodon koostumukseen. Toisinaan se saattaa olla aivan vetisen juoksevaa ja välillä taas paksua ja sitkeää. Myös e-pillereillä voi olla vaikutusta tähän. Niin kauan, kuin valkovuoto ei haise erityisen pahalta, ei ole syytä huolestua.
 
G

glamnation

Vieraileva tähti
#3
En itse käytä e-pillereitä, joten vaikea sanoa miten ne voisivat vaikuttaa valkovuotoon. Valkovodon koostumus vaihtelee kaikilla ihmisillä ja esim minulla se vaihtelee kierron mukaan. Joskus se saatta olla niinkin vetistä että olen luullut että menkat alkaa kun housut kostuu :D