Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

normaalia?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko normaalia että kun alottaa syömään e-pillereitä niin heti toisena päivänä kun olen harrastanut seksiä niin loppuu menkat ja sitten seuraavana päivänä jatkuu todella runsaina ? ja mahassani tuntuu koko ajan oudolta ja sattuu mahaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
E-pillerit on kuitenkin aika vahvoja lääkkeitä, kyllä keholla kestää jonkun aikaa tottua niihin ja silloin voi tulla kaikenlaista oireilua. Uskoisin, että toi on ihan normaalia ja menee pian ohi, jos oot kerran ihan vasta aloittanu.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
kannattaa tarkkailla parin kuukauden ajan..jos ei lopu, luultavasti kannattaa vaihtaa merkkiä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
eikös niitä pidä syödä viikko ennen kuin ehkäisyteho alkaa vaikuttaa, näin minulle ainkin sanottiin, kun ne aloitin 4vuotta sitten
 
Y

Yohanna1

Vieraileva tähti
#5
Sillon kun itse käytin yhdistelmä pillereita, niin kyllä välillä tuli "tyhjennysvuoto" (menkat) millon sattui, välillä kesti pari päivää ja muutaman päivän päästä taas sama juttu.. jos toi mahakipu jatkuu niin sitten kannattaa jo mennä lääkääriin, ei luulis epillereitten aiheuttavan tommosta? niitten tarkotushan on vähentää kuukautiskipuja....:)