Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Nuvaring + kuukuppi

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko kenelläkään kokemuksia ehkäisyrenkaan ja kuukupin käytöstä yhtäaikaisesti? Voiko niitä käyttää ja miten voi tietää, ettei rengas ole vaikka mennyt kupin sisään? :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Eikös se rengas oteta pois tyhjennysvuodon ajaksi? Näin minä olen ainakin käsittänyt. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Pawe, mulla ei ainakaan ala kuukautiset heti ehkäisytauon alkaessa, vaan jopa 3-4 päivän päästä vasta, jatkuvat sitten n. 6 päivää, jolloin hormooniehkäisyn joutuu ottamaan käyttöön kuukautisten yhä ollessa päällä. Itse käytän kuukuppia, tosin en enää nuvaringia (kokeilin, mut en saanut tarpeeksi syvälle sitä ikinä). Olen vähän huono siis neuvomaan Annukenaa, kun en oo niitä yhtäaikaa käyttänyt. Mut oon lukenut että niitä voi käyttää yhtäaikaa, koska renkaan pitäisi mennä emättimen takaosaan ja kupin etuosaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Onhan se vähän ongelmallista mut ne vaa pitää saada sillee ''sisäkkäin'' :D ja kuukuppia ei kannata laittaa syvälle.. jos tajusit mitä meinaan :p on se pysyny yleensä mut tulee kyl vähä täyteen tuupattu olo :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Jep, tajusin kyllä :) Täyteentuupattu olo, tosiaan! Mutta kyllä se näyttää onnistuvan. Mietin vain, että jos se joutuisi sinne kuppiin, mutta onhan se rengas paljon ylempänä. Ei se ainakaan ole koskaan ulos tullut kupin matkassa. Lähinnä mietityttää, että jos renkaan teho jollain konstilla heikkenee (kuppiin joutuessaan huomaamatta).
Mitä olette muuten tykänneet kuukupista tai renkaasta? Jouduin lopettamaan pillerit kun tuli niin paljon sivuvaikutuksia, että mielenkiinnolla katson miten käy renkaan kanssa...