Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Nykyajan ihanteet.. Miehet ja naiset!

  • Keskustelun aloittaja hiitala
  • Aloitettu
H

hiitala

Vieraileva tähti
#1
Ajattelin tuoda esiin tällaisen asian, nykyään puhutaan todella paljon ihanteista ja jokainen nainen, sekä mies yrittää tähdätä parhaimpaan jolloin vaikutukset voi olla haitalliset. Joillakin tavoite onnistuu ja saavat kiinteän kropan, ilmeen kukoistamaan ja päät kääntymään, toisilla taas ei jolloin syntyy taas se ''en ole tyytyväinen itseeni, muut ovat niin upeita'' reaktio. 
Eli mistä pidätte miehissä ja naisissa? Mikä on heti luonteen jälkeen tärkeintä ulkonäössä? Onko miehillä hyvä kroppa tärkeämpi kuin kullin paksuus tai pituus? Onko naisten rinnat kaiken a-ö vai onko kropassa muita suurempia ihanteita?Vaikuttaako tietyt ulkonäkö puutteet seksiin? Mitä mieltä olette ihanteista?Tottakai ihanteet antavat motivaatiota parempaan, mutta omasta mielestäni niillä on loppupeleissä huonompi vaikutus ihmisiin. Tulee stressiä, paineita, itsevarmuus saattaa kärsiä tms.. Nyt vastauksia peliin ja stooreja kirjottamaan!