Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Oletko joutunut mainonnan uhriksi?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ostinpa tässä eräs päivä Neutrogenan Blackhead Eliminating Daily Scrubin siinä toivossa, että se täyttäisi kovasti mainoksissa hehkutetut vaatimuksensa. Muutaman päivän kuluttua ihoni oli huonommassa kunnossa kuin aikoihin, mikä oli todellinen shokki. Silloin minulla tosiaan meni hermot! Niin usein mainokset ylistävät tuotteet maasta taivaisiin, vaikka todellisuus ei vastaa ollenkaan lupauksia. Neutrogena ei siis tosiaankaan ollut ensimmäinen kerta, kun sain pettyä mainosten antamiin harhakuviin. Listalla on mm. shampoita, saippuita, ruokia...

Onko muilla kokemuksia tuotteista, jotka eivät vastanneet ollenkaan odotuksia? Haksahdatteko tekin helposti mainonnan loukkuun, ja petytte uudestaan ja uudestaan?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Iho puskee aluksi paljon epäpuhtauksia, kun se viimein saa sellaista puhdistusta kuin se tarvitsee. Onko tuote ihotyypillesi sopiva? Kasvojen puhdistusaineiden teho näkyy vasta useamman viikon päästä, kun iho uudistuu. Neutrogena kyllä tekee sen minkä lupaa, sillä ainakin itselläni mustapäät ja huokoset supistuvat ja aktiivisen puhdistuksen vuoksi ihoni pysyy suht hyvässä kunnossa. Akneen taipuvaisena ihmeparannusta ei kuitenkaan ole tiedossa. Ota huomioon myös se, että ihon puhdistukseen tarvitset myös kasvoveden ja kasvovoiteen. Kasvovesi puhdistaa, supistaa huokosia, kosteuttaa kuten myös kasvovoide. Pelkällä pesuaineella peseminen todellakin pahentaa vaan ihoa ja pintakuivattaa sitä. Ennenkun teilaat tuotteet, tarkista, että käytät sitä oikein.