Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ongelma miehen lahjan kanssa!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kokoan poikaystävälleni selviytymispakettia joululahjaksi ja paketista puuttuu enää jotain pervoa, josta voisi olla iloa hänelle tai meille molemmille petipuuhissa. En kuitenkaan tiedä mitä/mistä ostaisin. Suurinpana ongelmana on alaikäisyyteni, jonka takia en välttämättä pysty ostamaan mitään eroottiikkatuotteita myyvistä liikkeistä.

Nyt toivoisinkin teiltä apua: mitä ostaisin ja miten/mistä saisin sen ostettua?
Kiitoksia etukäteen! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
No siis multa ei kyl oo kertaakaan kysytty henkkareita (tosin oon käyny vaan 2 kertaa), et ihan hyvin voit vaan marssia kauppaan :) .
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Nykysinhän myydään ihan tavarataloissakin, ainakin K-citymarketissa esim. dildoja, mutta myös miespuolisille oli jotain, muistaakseni penisrengas tai vastaavaa. Tästä ei kovin kauaa ole kun lehdissä kirjotettiin, kun tavalliset kaupatkin saavat nykyisin myydä aikuisviihde tarvikkeita. Eikä niihin mielestäni ole mitään ikärajaa.