Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ongelmia alapäässä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
kipuja yhdynnässä, alavatsassa sattuu niin paljon että joutu yhdyntä keskeyttämään. siis kirjaimellisesti ihan kamala kipu, ei kaikissa asennoissa. vain sellaisissa missä penis siis menee syvälle..

papa-koe normaali, gyne otti hpv- testin.parisen viikon päästä saa tietää onko negatiivinen vai positiivinen, mutta gyne ei silmillä ainakaan nähnyt mitään tavallisesta poikkeavaa, muutakun että on hiivaa.

hiivan takia varmaan olikin parisin viikkoa sitten verenvuotoa kaksi päivää, siis todella niukkaa. ja nyt eilisen sisätutkimuksen jälkeen alkoi verta tulemaan, ja edelleen jatkuu. siis niukkaa sellaista, ja tulee emätin puikon mukana, tai sen mömmön. vissiin normaalia ?

teki ultra tutkimuksen, eikä näkynyt mitään. hän sanoi että jos hpv-testin tulos on negatiivinen yhdyntäkivut saattavat johtua munasarjojen ollessa lähempänä emätintä kuin tavallisesti.
tällä hetkellä en voisi edes ajatella yhdyntää, tai pelottaa. se sattui viimeksi niin paljon, niin pelottaa että se vaan jatkuu ja jatkuu sekipu. eikä voida sitä hoitaa millään lailla.
Käski ottaa buranaa....

Ehkä sekavaa tekstiä, mutta miltä toi kuulostaa? uskonko tähän gyneen, kun itellä on vähä siinä ja siinä uskoakko. muutenki kun täällä nämä lääkärit ja yms lykkäävät buranaa mihin tahansa vaivaan, ja nyt vielä tähän. on se kiva popsia loppuelämän buranaa kun yhdyntä ei muuten kunnolla onnistu.

mielipiteitä?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kävin uudelleen gynellä verenvuodon takia ja vihreän valkovuodon...
otti jonku bakteeri testin ja uudestaan vielä ennen joulua käymään, mutta eikö tosiaan kukaan ole mitään mieltä asiasta? itsäni pelotaa että tämä lääkäri nyt oikeen osaa asiaansa.. tuntuu että hän vaan arvailee.

tämä gyne oli siis apulais ylilääkäri, en tiiä että onko se siis sama asia, vai oliko nyt niin että mulla ei ollutkaa gyneä vaan lääkäri. joka ei välttämättä tiedä kaikesta varmasti?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Itseäni sattu exän kanssa asennot, missä penis meni syvälle. Kipu tuntui alavatsassa ja välillä alaselässä viiltävänä kipuna. Mutta muiden seksikumppaneiden kanssa ei ole ollut samaa ongelmaa.. Epäilen itse, että exällä oli liian iso minulle. ;s
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Vaihda nyt ihmeessä lääkäriä/gynekologia ellei mitään edistystä ala tapahtua! Kyllähän nuo oireet pitää ehdottomasti selvittää. Ovatko kuukautiskipusi erityisen voimakkaat? Silloin kyseessä voisi olla endometrioosi. Mitä tuohon vihreään valkovuotoon tulee niin sinulla saattaa olla hiivatulehduksen lisäksi (tai sen sijasta) emättimen bakteeritulehdus. Veriseen vuotoon voi olla useitakin syitä, tuskin mitään vakavaa. Ovatko kuukautiset säännölliset? Syötkö e-pillereitä?