Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

onko aika luovuttaa?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
tutustuimme puoli vuotta sitten, välimatkaa meillä on noin 300 kilometriä ja puolen vuoden ajan olemme nähneet säännöllisen epäsäännöllisesti

Kun olimme tutustuneet, aluksi emme pitäneet liiemmin yhteyttä

Joulukuussa tilanne muuttui ja olemme sen jälkeen pitäneet päivittäin yhteyttä (joitain poikkeuksia on) ja pyrkineet näkemään viikottain.

Mies on käynyt luonani ja nyt vihdoin itse rohkenin miehen tykö. Meilä oli mukavaa, nautimme toisen läheisyydestä, suutelusta ym.

Pidimme seuraavan viikon tiiviisti yhteyttä

näimme lauantaina, jolloin mies oli hiljainen (valitti väsymystä), mutta kahden kesken kyllä halaili, pussaili, jutteli ym ihan normaalisti

sunnuntai aamuna kyseli, pääsinkö kotia. Sunnuntai aamun jälkeen en miehestä mitään kuullut, eilen kyselin itse kuulumisia, mies vastaili ihan normaalisti, mutta yhtäkkiä häipy koneelta kun aloin kyselemään lauantain käytöksestä

Onko aika luovuttaa vai tarkkailenko vaan tilannetta? Miehen käytös syystä tai toisesta kuitenkin muuttui.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kuulostaa kyllä oudolta, mutta mielestäni ei nyt vielä kannata luovuttaa :) paristakin syystä, sillä ensinnäkin itse ansaitset selityksen muuttuneelle käytökselle jos sen vain pystyt nyhtämään ja toiseksi kaikelle voi loppujen lopuksi olla ihan luonnollinen, sinustakin riippumaton syy :)