Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

onko kellään kokemuksii?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
moikka moi..onko kellään kokemuksii suhteessa tauoista? ollaan oltu miun miehen kanssa yhessä 3kk ja nyt perjantaina se halus että pidetään tauko..onko kenelläkään kokemuksii siitä että tauon jälkeen palataan yhteen? ootteko te palannu? meillä on muutenki ollu vähän ongelmii tässä suhteessa ja riitojaki ollu aika paljon.rakastan yli kaiken sitä miun miestä ja haluun tauon jälkeen palata yhteen..haluaako hän vaan sitten omaa aikaa? miks ei voi suoraan sanoo jos haluu erota, vaan pitää pitkittää tätä jollai tauolla? sanokaa miten saisin tämän miehen itselleni takaisin jos ero tulee tauon jälkeen? kiitos kaikille vastanneille.tartteisin vaan pikaseti neuvoja :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Perjaatteessa on kokemusta. Exän kans aika usein haluttiin taukoa,mut ei sit koskaan pystytty pitää sitä päivää kauempaa. Mut se olis kyl varmasti auttanut meidän suhteessa,ja siksi vähän harmittaakin et ne jäi aina pitämät.

Ei tauko välttämättä tarkoita,että miehesi haluaa erota. Luultavasti kyseessä on juuri tuo, että haluaa omaa aikaa ja miettiä asioita. Luulen, että se saattais auttaa, jos teillä kerran on ollut riitoja paljon, molemmilla olisi aikaa miettiä et miten niilt vois tulevaisuuden välttyä.

Ja jos miehesi sitten haluaakin erota,olet ainakin tauon aikana ehkä jo vähän saanut kuvaa siitä millaista olisi olla ilman häntä,joten ero ei tulisi niin yllätyksenä ja vaikeana, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

Vähän vaikeasti selitin,yritä ymmärtää,ja tsemppiä:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
meillä on ollu niiku perjantaista asti tää tauko..ja sovittiin että kestää viel viikon..hän vasta aloitti koulun..niin sit se tänään laitto päivällä viestissä että hänellä ei oo kuulemma aikaa seurusteluun ku sil on aina jotai ja sit pitää hänen tyttöönsäkkin hoitaa..en tiiä kyllä mitä tässä tekee, haluun kumminkin olla sen kanssa.. :/ harmittaa jos hän haluaa sen takia jättää miut jos hänellä ei oo aikaa seurusteluun :/ kyllä mulle riittää se vähempikin aika niiku laitoin sille tänään viestissä..no viikon päästä tiitstaina me jutellaan niin saas nähä että palataanko yhteen vai haluaako se erota..toistahan ei kyllä voi pakottaakkaan seurustelemaan..kyllä mie tuun sitä aina rakastamaan ja hän tietää sen itekki.. :/ mut sanokaa millä tavalla saan sen takas jos hän haluaa erota?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
mitä jos ottaisit itsekin vähän nyt etäisyyttä mieheesi. hän luultavasti haluaa nyt vain omaa aikaa. kyllä sen luulisi tajuavan mitä menettäää jos eroatte!:)

tsemppiä sulle!