Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Onko normaali emätin?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ystäväni on kertonut, että hänen emättimensä oikean puoleinen seinämä on jotenkin "sairaan oloinen". Oikean puoleinen häpyhuuli on kuulemma huomattavasti suurempi (sehän on täysin normaalia), mutta se on myöskin huomattavasti venyvämpi? Hänen mukaansa myös samalla puolella häpyhuulen vieressä on jonkinlainen kaistale, joka on koko ajan aivan kuin turvonnut. Jos hän itsetyydyttää, se paisuu todella isoksi. Ongelmaa tästä ei ole kuulemma, alapää ei kirvele tai muuta vastaavaa.. Hän on kuitenkin huolissaan, että onko kaikki kunnossa? Jos hän itsetyydyttää "kovakouraisesti", on hänen alapäänsä muutaman päivän joskus arka, kun sitä koskettaa (ei pahasti kuitenkaan) ja tämäkin on tietääkseni normaalia.. Ystäväni on 16- vuotias.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
En osaa vastata kyllä kysymykseen, mutta kehota ystävääsi menemään kynekologille! :) He osaavat kertoa. Minulla itselläni on ollut oikein mukava kynegologikerta, jos se ahdistaa tai mietityttää. He ovat tottuneita työhänsä ja auttavat kyllä!