Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

onko tämä liaallista mustasukkaisuutta?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkä miun mieheni ei hirveämmin ole mustis mut eilenä ku tulin reissusta ja olin vaa pahalla päällä ni se alko hirveest kyselee, et oks mulla morkkis jostai ja olenko hölmöilly jotain. ni mua kävi ahdistaa, et eiks se ny luota muhun. onko ihan normaalia tollaset kysymykset ja epäilyt?

nim. ei tottunut mustasukkaisuuteen
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Noihan on kutakuinkin normaaleja kysymyksiä, ja toi on aika pientä mustasukkaisuutta vieläpä, mun mielestä ainakin. Kai miehelläs vaan ekana tuli mieleen tollaset kysymykset ku tuut reissusta pahalla päällä. Itsekkin voisin ajatella ihan samoin kumppanistani samassa tilanteessa, vaikkakin ois aika kaukaa haettua.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Itse varmaan reagoisin samalla tavalla, tottakai sitä haluaa tietää, onko jokin väärin jos hän kerran huomaa sinun olevan maassa.