Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

onko virhe?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen keskustellut muutaman päivän ajan exäni kanssa, meidän yhdessä olosta on jo 5 vuotta, emmekä ole pitäneet mitään yhteyttä ennen kuin nyt vasta "törmäsimme". Poikaystäväni tietää tästä.. olemme suunnitelleet tapaavamme exäni kanssa ihan ystävämielessä, mutta nyt epäröin kerronko tästä tapaamisesta nykyiselle miesystävälleni ollenakaan. Hän on hyvin mustasukkainen muutenkin ja tämä saisi hänet turhaan vain epäilemään ja raivonpartaalle...pitäisikö mielestänne minun kuitenkin kertoa ja onko tämä koko tapaaminen virhe?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Sitä on paha sanoa onko exän tapaaminen virhe, mutta se ainakin on jos et kerro siitä miehelles!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Joko et mene, tai jos menet, kerrot miehelles.

Hänellä on mun mielestä oikeus tietää.

Täytyy kyl sanoo et jos itse olisin tossa tilanteessa ni en menis koko tapaamiseen. Turhaa ongelmien kerjäämistä... :/ Vai uskotko saavasi tältä tapaamiselta suuriakin?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
No suosittelen kyllä, että kerrot. Säästyt paljolta pahalta.

Miksi ylipäätänsä haluat tavata eksäsi?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Tottakai siitä tulee kertoa, jos olet menossa tapaamiseen. Asia varmasti paljastuisi tavalla tai toisella ja siinäkös sitten vasta pulma seliteltävänä.