Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Onko ystävälläsi syömishäiriö?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moikka! Opiskelemme Lapin yliopistossa neljättä vuotta ja nyt olemme tekemässä pro gradu -tutkielmaamme siitä, miten henkilö kokee ystävänsä syömishäiriön. Onko ystäväsi syömishäiriöllä ollut vaikutusta teidän ystävyysuhteeseenne ja omaan elämääsi?

Alla olevasta linkistä pääset kyselylomakkeeseemme. Saadut vastaukset jäävät ainoastaan meidän käyttöömme, eikä niistä voida tunnistaa vastaajien henkilöllisyyttä.

http://www.webropol.com/P.aspx?id=534782&cid=114150423

Suuri kiitos avustasi.

Ystävällisin terveisin:
Lea Koskela & Henna-Riikka Viitala

p.s. Jos sinulla tulee kysyttävää vastaa tähän viestiketjuun tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen lekoskel@ulapland.fi :)

Huom! Cosmopolitan etsii ystävyksiä, joista toinen on sairastunut anoreksiaan. Mikäli haluat auttaa heitä jutun teossa laita meille sähköpostia yllä olevaan osoitteeseen, niin välitämme yhteystietonne eteen päin. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan cosmon toimitukseen miina.lange@sanomamagazines.fi