Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Onks jotain vikana vai mitä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko normaalia että suhde on jo heti alkuunsa ns. arkista?
Tykkään ja välitän jätkäkaveristani ja tulemme todella hyvin toimeen, juttelemme kaikenlaisista asioista ja nauramme yhdessä paljon.
Mutta me ei olla mitenkään olla koko aika toistemme kimpussa, pussailla jatkuvasti tai muuten hempeillä paljoakaan. Kyllä tietysti välillä tätäkin, mutta aika vähän ainakin verrattuna siihen mitä on kuullut muiden vasta pariutuneiden käyttäytymisestä.

Meillä siis ei ole ollenkaan missään vaiheessa ollut minkään laista nk. kuherrusvaihetta. Tämä ei sinänsä haittaa minua , mutta mietin vain että onko se normaalia..

Toinen on että minua ei tee paljoakaan mieli seksiä, välillä tuntuu että pärjäisin hyvin ilmankin ja suoritan toiminnon vain poikaystäväni iloksi. Enemmän tykkäisin ihan vain kainalossa löhöilystä..
En oikeastaan koskaan ole ollut kiinnostunut seksistä muuta kuin ajatuksen tasolla, mutta aikana ennen kuin nykyiseni tapasin eli ollessani sinkkkuna seksi viettini on omasta mielestäni vieläkin vähäisempi.

Mielipiteitä?