Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Onnellinen parhaan miehen ja seksin saaja ;)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Maailman onnellisin tyttö! :) Parasta seksiä koko elämässäni jo koko suhteen ajan! Poikaystäväni tekee kaikkensa, saadakseen minut valumaan jo housuistani, suutelee kiihkeästi, hyväilee isohkoja rintojani, nuolee, imee, sormettaa pimppiäni ja hyväilee jopa peppureikääkin useimmiten kielellä ;)

Se tunne, kun hänen housunsa lähtevät jalasta.. Se kalu, joka ei melkein mahdu ees mun suuhun. Kerran sen oon omasta pyynnöstä mitannut ja se oli jotakin 18/12 :) Rakastelu on niin upeaa, rajua, kiihkeää!! En haluaisi hehkuttaa, mutta oon niin onnellinen omistaessani täydellisen miehen, joka kaikenlisäksi osaa rakastella ja naida kunnolla kun haluaa!! Niin onnellinen! <3 suhde kestänyt jo melkein kaksi vuotta.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mahtavaa! ja kyllä! se voi kestää :) itsellä jo 10v. samankaltainen suhde eikä todellakaan ole muuttunut "rutiininomaiseksi pakkopullaksi" :D