Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Onnistuisiko tällainen kotona tienaaminen?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Löytyykö ketään jolla olisi kokemusta affiliate markkinoinnista (siis ihan oikeaa käytännön kokemusta, jos on niin osaatko sanoa mitkä ovat hyvät/huonot puolet)? Kiinnostaisi tietää voiko sillä oikeasti tienata vai onko huuhaata. Siis suunnilleen tällaista tarkoitan: http://www.elontaito.com/Home/tyoskentele-kotona.html

Tuota adsense mainostusta mietin myös, samat pohdinnat. Olisiko siitä jollain hyviä/huonoja kokemuksia?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Päädyin tässä juuri yksi päivä lukemaan blogia, joka oli ko. markkinointia kokeillut ja kertoili siinä kokemuksistaan. En nyt valitettavasti löytänyt enää tuota blogia, jotta olisin sen sinulle voinut linkittää. Siinä kuitenkin sanottiin, että kyseinen henkilö tienasi kuussa n. 20€, eli ei sillä itseään elätä, mutta vähän taskurahaa saattaa kertyä.

Sitten on niitäkin, jotka eivät ole tienanneet mitään. Riippuu tietenkin ihan sivun suosiosta kuinka paljon tuosssa pääsee tienaamaan. Plussaa tietenkin on se, ettei siinä ainakaan mitään häviä. Se että blogisi, tai sivusi reunoilla killuu mainoksia ei maksa sinulle itsellesi mitään. Saatat tienata sillä jotakin, tai sitten et. Se on vähän tuuristakin kiinni.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
20E lisää kuussa ei ainakaan haittaisi, ja voihan olla että tulot ajan kanssa nousisivat jos blogia jaksaa päivitellä. Kaikki on tosiaan kiinni siitä kuinka paljon vierailijoita blogisivulla käy. Toisin kuin nettipokerissa jne, tuossa ei ainakaan mitään häviä, vaikkei voittoa kauheasti tulisikaan. Tiedän ihmisiä jotka tienaavat jopa muutaman satasen kuussa tuollaisten mainosten avulla, ja isot sivut tienaavat tietysti aikalailla enemmän (täälläkin killuu noita mainoksia laidoilla ja jokainen sivulla kävijä kilauttaa vähän lisää cosmon kassaan vaikkei mainoksia klikkaisikaan ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Jos on kärsivällisyyttä ja pitkäpinnaisuutta päivitellä sivuja niin kyllähän sitä mainoksilla voi ainakin mukavan taskurahan kehittää, monet eivät vaan jaksa rakentaa sivuja/blogia riittävän pitkäjänteisesti ja hiipuvat ennenkuin tuottoa alkaa tulla. Tuuristakin toki paljon kiinni, kieltämättä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Onhan noita kaikenlaisia tarjouksia netissä, joissa maksetaan lomakkeiden täyttämisestä, arvostelujen kirjoittamisesta, jne. Monesti niissä vaan "palkka" on niin pieni, että tuntipalkaksi tulee jotain niin vähäistä, että Suomen oloissa kannattaa mieluumin olla työtön. Toisin on "kolmansissa maissa", joissa voi ehkä elääkin sillä tulolla. Mutta tuskin tosiaan Suomessa. Mainosten laittamisesta omalle sivulle: Siitä saatava tulo riippuu ihan siitä ovatko sivut kiinnostavia ja käykö siellä ihmisiä. Jos sivusto on suosittu, kyllä sillä voi tienata ihan hyvinkin. Mutta tosiaan vain jos sivusto on suosittu.
 
T

teemu

Vieraileva tähti
#8
Helppoa kuin heinänteko nykyään tuo lisäansioiden saaminen netissä:) Nakkaa mulle sähköposti osoitteesi niin laitan sulle henkilökohtaisen kutsun tulemaan.Ei mitään maksuja/sitoutumista..Paypal tili tarvitaan maksuihin,joka on myös ilmainen ja kätevä,toimii useimmissa verkkokaupoissa maksutapana
Voin laittaa kuvakaappaukset Paypal tililleni tulleista maksuista...
p.pekte1@gmail.com 
 
N

Napdukak

Vieraileva tähti
#9
Mä tein 3kk aikana Tradetrackerilla ja Tradedoublerilla melkein 10.000 euroa miinus verot, joku 7000euroa jäi hanskaan. Parhaimmillaan tunnissa 250 euroa kiöahteli provikkaa myynneistä ja klikkauksista. Harmi kun nykyään ei klikkikamppiksia ole enää. 10 tuhatta klikkiä sain kuukaudessa a 0.15-0.30e/klikki.