Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Orgasmissa vaikeuksia?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kun tyydytän itseäni saan orgasmin siten, että puristan jalkojani yhteen ja käteni on vaginassani. Mutta olen miettinyt, että onko minun mahdollista saada orgasmi miehen kanssa, jos olen nyt saanut sen vain tuolla tavoin. Saavutan sen aina hyvin nopeasti. Onko muita kohtalontovereita?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Olisiko jollain ystävällisellä ihmisellä mitään sanottavaa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Hei,

onneksi kuulut meihin naisiin, jotka ylipäätään pystyvät saavuttamaan orgasmin. Pari tuttuani eivät ole koskaan saaneet orgasmia edes millään tavalla, ei masturboiden eikä penikselläkään. Eivät tajua, mistä ovat jääneet paitsi. Orgasmin ihanuutta ei voi sanoin kuvata.

Suosittelen sinulle edelleen masturbointi-harjoituksia, ja että tunnustelet omaa kiihoittumistasi ja herkkiä kohtiasi. Kokeile vaihteeksi vaikka klitoriksesi masturbointia ja katsele vaikka jotain pornoa netistä ja pyri pitkittämään kiihoittumistasi. Kokeile pitää reitesi avonaisessa asennossa kun hyväilet klitoristasi.

Kun miehen penis liikkuu edestakaisin vaginassasi, voit lisätä kiihoittumistasi hyväilemällä samalla klitoristasi.

Uskon, että pystyt saamaan orgasmin tai orgasmeja, kun mies panee sinua. Älä kuitenkaan ole itsellesi liian vaativa, vaan anna itsellesi aikaa kokeilla ja tuntea kiihottumisesi moninaisia tiloja.

Mieti, mikä sinua eniten kiihoittaa. Masturboi sitten sen fantasian kanssa ja tee siitä oma juttusi, josta nautit. Kun mies panee sinua, voit oman tutun fantasiasi voimalla saada silloinkin hyvän orgasmin.

Muuta en osaa kertoa sinulle.