Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Osaako kukaan auttaa?

  • Keskustelun aloittaja Erika88
  • Aloitettu
E

Erika88

Vieraileva tähti
#1
Vähän vajaa vuosi sitten sheivasin alapäätäni niin nopeasti, että toiseen häpyhuuleen tuli naarmu (sellainen kuin sheivatessa yleensäkin tulee..) ja alkoi vuotaa verta. Verta tuli jonkun aikaa, mutta sitten se meni ohi.

Mulle tuli nyt vasta mieleen, että voiko sillä olla jotain pysyviä vaurioita. Luullakseni naarmu parani jo seuraavana päivänä. Ajoittain häpyhuulta kutiaa, mutta voisiko se mahdollisesti johtua jostain muusta..

Osaako kukaan auttaa? Onko tässä jotain syytä huoleen? Kiitos jo etukäteen!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Joo ei kannata välttämättä huolestua. Siitä on vuosi aikaa! (tai ainakin melkein) Jos kyseessä olisi tuore tapaus, niin siltikään en huolestuisi, ellei jotain tulehduksen merkkejä ilmenisi ja niitäkin tulee pieniin haavoihin hyvin harvoin.

Yksi mahdollisuus kutinaan oon, jos karvat kasvavat ihon sisään. Silloin iho kutisee ja siitä näkee melko selkeästi että alta yrittää kasvaa karvaa. Tätä voi siis tulla muuallekin ihoon kuten sääriin jne. Kutina voi siis olla heijaste lähellä olevasta ihosta. Eli peili käteen ja kurkistamaan ja jos näyttää oudolta niin lääkäriin.

Toinen mahdollisuus on, jos karvat kasvavat, niin tulee ns karvakutinaa. Jos on tottunut siistiin niin lyhytkin sänki voi aiheuttaa sitä. Silloin ei muuta kuin siistiminen ja kutinan pitäisi olla poissa.