Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Osallistu Cosmopolitan.fi:n uudistukseen!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei!

Cosmopolitan.fi-sivusto uudistuu tämän kevään aikana. Haluaisimme kovasti kuulla, mistä pidät nykyisellä sivustollamme ja mihin kaipaisit muutosta? Kaikki ideat, huomiot ja korjausehdotukset otetaan ilolla vastaan! Tässä ketjussa vastaamme myös uudistusta koskeviin kysymyksiin.

Sana on vapaa!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mahtavaa! Toivoisin erityisesti paljon uutta hauskaa ajanvietettä, tyylipoliisi -tapaisia klikkailutehtäviä julkkiksista, niinkuin who wears it best? Plus uusia hauskoja testejä, joita saisitte keksiä lisää niin usein kuin mahdollista.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Nykyinenkin sivusto on jo mahtava,mutta aina parannettavaa on!
Olisi kiva jos cosmon sivuilta voisi lukea joka päivä päivänhoroskoopin,uudet testitkin olisi hauskoja, ja erilaiset tehtävät missä voisi esimerkiksi arvostella eri julkkisten tyylejä tai äänestää kuka on vaikka parhaiten pukeutunut. Ja oma nettitv olisi mahtava idea,sieltä voisi tulla vaikka muotinäytöksiä,ja julkkisten juhlia kuten oscar.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Hei!

Kiitos kommenteista ja mahtavista ideoista! Olemme lisänneet toiveet listaan. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Moi!

Keskustelupalstaa voisi kehittää vähän helpommaksi ja kätevämmäksi. Rekisteröityneille käyttäjille olisi kiva antaa mahdollisuus poistaa omia tekstejään viestiketjuista (joskus niitä tulee vahingossa kolmekin perättäin). Lisäksi olis kiva jos profiiliin tallentuisi itselle nähtäväksi keskustelut joihin on osallistunut, jotta itseä kiinnostavien ketjujen seuraaminen olisi helpompaa. :) Ja myös mahdollisuus poistaa aloittamaansa viestiketjua / muokata otsikkoa olisi todella kätevä. :)

Toimittajien uusia blogejakin olisi kiva lukea, mutta ymmärrän jos aika ei niihin riitä. :) Kenties joku lukijoiden oma blogilaari olisi hauska? Sinne jokainen saisi sitten lisätä oman bloginsa, ja sieltä kukin voisi etsiä haluamansa. Alkaa nimittäin kyllästyttää uudet viestiketjut, joissa jokaisessa maninostetaan jonkun uutta blogia. Jos ne saisi sysättyä yhteen paikkaan, josta niitä olis helpompi selata, niin olisi tosi kiva. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Hei!

Kiitos keskustelupalstaa koskevista huomioista. Oikein hyviä ehdotuksia. Samoin blogitoiveet on kirjattu ylös. Uudistuksen myötä myös blogit saavat uutta vauhtia ja uusia naamojakin tulette näkemään. ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Olis kiva, jos keskusteluun tulis erikseen matkailuosio.. Näin löytäisi kaikki matkailuaiheiset keskustelut helpommin.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
hyviä ehdotuksia jo tullut, mutta itelle tulee ensimmäisenä mieleen saada nuo omien blogien mainostukset pois keskusteluista. Joku omien blogien esittely paikka tai joku blogit kategoria ois hyvä. Muutenkin tämä keskustelu osio on tosi sekava.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Yksi erittäin konkreettinen vika sivustolla on se, että cosmosutra ei ole toiminut aikoihin. Ilmoittaa aina vain erroria.

Toinen kehittämisen aihe olisi nykyisellään sekavat keskustelualueet. Selvyyttä voisi saada mm. keskustelualueen hakutoimintoa kehittämällä. Kun nykyään hakusanalla tulee vain kymmeniä sivuja yksittäisiä viestejä, voisi sen sijaan hakuosumissa näyttää ensimmäisenä hakua vastaavien ketjujen otsikot, ja sitten olisi helpompi löytää juuri tiettyyn aiheeseen liittyvät viestit. Eritellympi tarkempi haku -mahdollisuus olisi myös hyvä. Eli voisi valita, mistä keskusteluosiosta tuloksia haetaan, pitääkö hakusana sisältyä otsikkoon vai riittääkö että se esiintyy viestissä, ja/tai-haku jne... Myös aihesanat voisivat sujuvoittaa hakua. Eli aloitusviestiin saisi kirjoittaja laittaa "tageja", mihin kategorioihin ketju kuuluu. Kategoriavaihtoehdot voisi cosmon toimitus määritellä itse, vaikka parikymmentä per keskustelualue (ettei tule miljoonaa erilaista kun jokainen keskustelija keksii omat). Esim. Suhteet&Seksi -palstalla seurustelun aloittaminen, yksinäisyys, ero, suhdeongelmat, ehkäisy, seksikokemukset jne.

Jokaisen keskustelualueen ylimmäiseksi viestiksi voisi sitten laittaa pysyväksi lyhyen ohjeistuksen siitä, miten keskustelualueita kannattaa käyttää parhaan hyödyn saavuttamiseksi ja muidenkin viihtyvyyden takaamiseksi.

Muuten tykkään kuitenkin keskustelualueiden rentoudesta, enkä toivo mentävän liian tiukkapipoiseen suuntaan. Kun on olemassa sellaisiakin keskustelupalstoja, joissa ei meinaa uskaltaa tehdä uutta aloitusviestiä ennen kuin on perehtynyt puoli tuntia siihen, onko palstalla jo joskus vuonna nakki käyty keskustelu läheltä liippaavasta aiheesta, jonka 48 sivun perään pitäisi sitten änkeä vielä oma viestinsä (ja jos ei näin tee, tulee ensimmäisenä joku motkottamaan että "olisit käyttänyt hakua ennen kuin aloitat uuden ketjun"). Eli ei missään tapauksessa lisää sensuuria tai turhantarkkaa moderointia.

Nämä nyt tuli ensimmäisenä mieleen. Kiitos hyvistä sivuista! =)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Voisko keskustelualueelle saada sellaisen fb-tyylisen tykkäysmahdollisuuden? Et jos joku viesti on hyvin kirjotettu tai on asiasta samaa mieltä, vois klikata "tykkää" (tai antaa tähden tai peukun tai mikä ikinä se sitten olisikin).
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Hei,

Olisi hienoa, jos nuo blogiaan mainostavat keskustelut saataisiin johonkon omaan kategoriaansa. Todella turhauttavaa, kun koko yleinen keskustelu -osio on täynnä blogiaan mainostavia....
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Keskusteluosioon parempi mahdollisuus löytää omat kirjoitukset, ei siis vain aloitukset vaan kaikki viestit.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Monet etsivät täältä kavereita, niin sille olisi varmaankin hyvä tehdä oma keskustelu osio. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
kopiointia en toki kannata, mutta Demi-lehden sivuista voisitte inspiroitua. Tuollainen "frendit"-osion tyyppinen seuranhakupalsta ois täälläkin mitä ilmeisimmin paikallaan, ja profiilin ohessa kirjoitettava blogi ois ihana :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Voisiko horoskooppi -osiota monipuolistaa? Esim kerrottas enempi kuukauden horoskooppimerkistä? enempi luonnehoroskooppia. Myös kuukausihoroskoopissa voisi ottaa muutakin huomioon kuin sinkut ja varatut, esim työ, rakkaus, seksi, vapaa-aika jnejnejne! Luen ensimmäisenä lehdestänne horoskoopit ja tähän asti ne ovat olleet hyviä. Mutta monipuolistamista toivoisin! :) Kiitos!
 
T

tiituss

Vieraileva tähti
#18
Ehdottomasti keskusteluihin oma osio blogeille! Nyt tuntuu että joka osio on täynnä "lue blogiani"-ketjuja :D

Niin ja sitten olisi hyvä jos kaikkien pitäisi kirjautua sisään ennen kuin pääsevät kirjottelemaan keskustelupalstalle. Siitä näkisi itsekkin sitten kuinka paljon käyttäjiä on paikalla.. Ehkä vähän turha ehdotus mutta tulipahan mieleen :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#19
Kiitos ideoista! Setti alkaa olla kasassa ja ensi viikolla sitten tapahtuu suuri mullistus. Toivottavasti te olette yhtä innoissaan kuin me täällä toimituksessa. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#20
Hei! Mitä mieltä olette muutoksesta? Kehitysideoita ja palautetta otetaan vastaan! :)