Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

otappa sitten selvää

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Näin äkkiä luettuani kuulostaa ihan normaalilta miehen käytökseltä. En tiedä mitä nyt on tapahtunut ku on kulunut jo muutama päivä tuosta.. Muttei tuossa nyt syytä paniikkiin ole. En usko että kovin moni mies, varsinkaan jos harrastuksen parissa näkee, niin alkaa kauheasti pussailemaan ym. Oma mieheni ei ainakaan pussaile kauheasti julkisilla paikoilla :D tai varsinkaan jos ollaan hänen kavereiden seurassa..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Muutama päivä on kulunut, mutta mitään ei ole tapahtunut. Mies on ollut viikon työreissussa, jossa sillä tuttuun tapaan on minuuttiaikataulu (eka työt ja sitten ilta "edustukset" ym.) ja hänestä ei sieltä mitään kuulu. Palaa huomenna Suomeen, saapa nähdä, tapahtuuko sittenkään mitään (itse lähetin sähköpostia, mutta en tiedä, milloin viesti miehen tavoittaa. Viimestää sitten kun hän kotiutuu)... odottavan aika on pitkä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Vaikeaa sanoa, kun en itse ollut paikalla. Se olisi tosiaan voinut olla normaalia julkisella paikalla käyttäytymistä, kuten Ckrea tuossa jo sanoikin, asiaa sen suuremmin suurentelematta. Mutta itselleni tuli tuosta mieleen, että mies on kuitenkin tullut kauhean mustasukkaiseksi siitä, että vietitte juhannuksen erillään. Ehkä hän miettii, että onko sinun kanssasi ollut muita miehiä ja mitä olette puuhanneet, mutta hän ei vaan tohdi kysyä. Tai sitten hän puolestaan löysi seuraa juhannuksena. Todella vaikeaa sanoa, että onko tässä mitään draamaa takana, mutta kyllä se mustakin kuulosti oudolta, että kaiken sen kiihkeän suhteen jälkeen kaikki tyssähtäisi juhannuksen jälkeen. Pakostakin itsellänikin tulisi mieleen, että onko jotain nyt vinossa. Toki jokainen suhde muuttuu arkisemmaksi ajan kanssa, mutta se yleensä muuttuu sillain vähitellen, huomaamatta.