Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Oudot kohtaukset yöllä, mikä vialla??

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Minulle on tullut nyt viime aikoina n. kolme kertaa kuussa yöllä semmonen kummallinen tila. Se alkaa niin, että herään kesken sikeän unen. Olen herkkäuninen, joten jos koirani kömpii makuuhuoneeseen niin herään siihen. No sitten en pääse ylös sängystä vaikka herään. Pään sivuilla on eräänlaista sähkön tuntua. Seuravaakasi olen ihan painoton ja lennän!! Se on hyvin pelottavaa. Voin ohjailla itseäni esim tekemään voltteja keskellä makkaria. Mutta en pääse huoneesta pois. Lentelen vain ja väistelen kaappeja. Jossain vaiheessa tila sitten loppuu ja sydän pamppaillen herään normaalisti enkä tiedä mitä äsken tapahtui.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Moi!

Kuulostaa kieltämättä aika inhottavalta toi mitä joudut kokee öisin.. En oo varma, mut tuli mieleen, etä kertomasi asiat saattaisivat viitata unihalvaukseen. Siinähän on just toi että herää yöllä, mutta ei kykene liikkumaan vaikka haluaisi ja olo voi olla hyvinkin sekava.
Ei se vaarallista oo, mut ikävää kyllä tosiaan... Koitahan jaksaa! Ja yks hyvä tapa välttää unihalvausta on, älä nuku selälteen. Tsemii : )

ohessa vähän enemmän tietoa ->

http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Ikävä+unihalvaus+on+vaaraton/HS20061120SI1TL02ei8