Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

SignUp Now!
  • Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Lue lisää.

Outo juttu.

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mie oon ollut vähän samantapaisessa tilanteessa kerran...Itse päätin silloin, että en kerro kenellekään ja näin sovittiin vielä jätkänki kanssa. Ihan vain sen takii, ettei kukaan loukkaannu asiasta, vaikka ei se vakavaa edes ollut eikä kummallakaan ollut haaveita, että siitä jotain semmosta tulisikaan.

Eli jos mie oisin sie, nii en siitä huutelis..Varsinkin jos se nyt vähän hävettää ja et luultavasti mitään sen kummasempaa halua kyseisen jätkän kanssa....? Ja niinkuin sanoit: ei se sille sun tyttökaverilles kuulu pätkääkään; mitäs tutustutti sut siihen jätkään! Luuliko se, että te vain kädestä toisianne pitelisitte ja ujosti toisianne katsoisitte!? Mitäköhä tämä tyttö yritti saavuttaa, ku halus et tutustut tähän jätkään? Draamaa vai?

Mut tsemii ja kyl sie tästä selviit :) Tee vaan ku itelle tuntuu parhaimmalta ratkaisulta.Mie nyt kerroin miten ite tekisin jos sun tilanteessa oisin... :)