Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Outo juttu

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mistä johtuu kun mies nuolee klitorista, niin välillä reisilihakset nytkähtelee? Se häiritsee, eikä se lopu ennenkuin mies lopettaa nuolemisen.. :eek: Onko kenelläkään muilla samanlaisia nytkähdyksiä reisissä? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kysytkö muka ihan tosissasi tätä? Voisiko kenties liittyä orgasmiin?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Ei kai se liity orgasmiin, jos se on jatkuvaa, eikä tapahdu vain mahdollisen orgasmin aikana.

Sama juttu, jos stimuloi voimakkaasti terskaa ihan paljailla sormilla. Tulee kylmiä väreitä, ja se tuntuu lähes epämiellyttävältä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Aloittaja sanoi viestissään, että nytkähtelee välillä. No oli miten oli, mutta itselläni on ainakin niin, että reidet alkaa "tärisemään", kun orgasmi on lähellä (näin siis nimenomaan silloin, kun tämä tapahtuu nuolemisen seurauksena).
 
S

Sunqueen

Vieraileva tähti
#5
Haha kai nyt kaikki jotenkin fyysisesti reagoi kun tuntuu hyvältä :D Itelläkin jalat tärisee kun poikaystävä sieltä hyväilee. Siis ihan vaikkei orgasmia olisi tulossa