Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Outo verenvuoto

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Luulin ensin että mulla alkoi menkat (joskin ihmettelin ku en odottanu niitä alkaviksi vielä viikkoon) mutta sitä verta tuliki vaan sitten aika vähän ja ainoastaan aamulla. Onko kenellekään muulle käyny vastaavaa? Käytän ehkäisynä ainoastaan kondomia joten mitään pillereiden sivuvaikutuksia toi ei voi olla.

Onko kellään mitään tietoa/aavistusta/epäilystä et mistä toi vois johtua?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Hei, anyone? Ei toi nyt mua hirveästi pelota (ainakaan vielä) mutta olis kiva kuulla jos jollekin muulle on käyny vastaavaa.. Ettei se sit vain ole mitään vakavaa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Oliko se sitten menkkaverta vai oliko kirkasta verta?

Miulla on kans tullut joskus ennen menkkoja vähän ja sitten parin pävän päästä alkaa menkat. Tuskin mitään vakavaa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Se oli menkkaveren näköistä kyllä, mut sellasta tavallaan "ohutta", ehkä hieman läpikuultavaa.. Kiitos ku vastasit, sain omilla spekulaatioilla/nettiä selaamalla kauheita johtopäätöksiä aina raskaudesta sukupuolitauteihin. Mutta niiden molempien mahdollisuudet on kyllä niin mitättömät, että ehkä tää ei sit tosiaan ole vaarallista. :)