Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

PÄÄKAUPUNKI SEUDULTA YSTÄVIÄ? :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heippa! Kaipaisin lisää ystäviä leffaan, baareihin tai muuten vaan viettään iltaa :) asun itse Espoossa ja opiskelen sosiaali alaa. Joten kaikki naiset laittakaapas viestiä tulemaan jos vaikka synkkais :) !!

Iälläsi ei ole väliä :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Moiks! Täällä kaipailisi kaveria myös 21-vuotias tyttö Helsingistä :). titija@hotmail.com ois sähköposti/mese/facebook, lisäile niin voidaan jutella ja katsoa jos synkkais ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Moi,

Olen 22-vuotias ja Helsingistä ja olis kiva löytää uusia ystäviä! Opiskelen kaupan alaa:)

Voi lisäillä meseen molamido89[at]hotmail.com
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Hei fb löytää mut Laura eveliina poikolainen < laittakaa vaikka inboxiin viestii :)) nii voi tutustuu paremmin! (oon siis ketjun aloittaja!)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
moi, olen 18v helsinkiläistyttönen ja kaipailisin myös uusia tuttavuuksia :) muutkin kuin aloittaja saavat ottaa yhteyttä ! mw1993@mail.com
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Moikka! Mut saa lisäillä meseen (tarkottaa kaikkia, ei pelkästään ketjun aloittajaa :) )

Oon 23 vuotias nainen espoosta ..
Laitako mukaan info tekstin niin tiedän kuka pyytää.

:D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Ciao!

Olen 19-vuotias nuori nainen ja muuttamassa pk-seudulle loka-marraskuussa. Olisi mukava tutustua ihmisiin näin "etukäteen" ja muuton jälkeen sitten livenä nähdä ja hauskaa pitää :) Tykkään urheilla, leffoja katsella, höpötellä, istuskella niin kahvilassa kuin baarissakin. Laittakaa ihmeessä yksityisviestiä niin jutellaan lisää ja vaihdetaan s-postiosoitteita/meseosoitteita.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Moi. :)

Mä olen marraskuussa 21-vuotta täyttävä naisenalku Espoosta.
Olen justiin lauantaina eronnut ja haluaisin unohtaa kaiken ikävän ja aloittaa uuden elämän ja arjen uusien ihmisten ympärillä.
Kavereita mulla on jokunen ja paras ystäväkin löytyy mut nää kaikki asuu Helsinkiä pidemmällä joten en vietä päivittäin heidän kanssaan aikaan kuin juttelemalla facebookissa tai mesessä. :/ Joten multa puuttuu ne lähellä asuvat, jokapäiväiseen live-elämään kuuluvat kaverit. Heidän kanssaan haluaisin tehdä justiin näitä samantyyppisiä asioita mitä säkin etit. Kuullostit tosi mukavalta joten otin siks rohkeesti yhteyttä. :)
Jos sua alkoi kiinnostamaan niin ota yhteyttä niin vaihdetaan ajatuksia ;) Mut löytää facebookista nimellä Hanna Laine. Ja meseen saa lisätä osoitteella hanna_laine_@hotmail.com