Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

PAFista taas..osallistukaa äänestykseen ja auttakaa!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
http://campaign.serla.com/localgood_fi/?page=ehdotus&kuva=66&order=tykatyimmat&sivu=3

Eli taas olis käsillä helppo tapa auttaa Pro Animals Finlandia. Äänestysaikaa 15.1 asti,käyttäkää pari minuuttia ajastanne hyvään ja käykää antamassa äänenne PAFille :) Äänestää voi kerran koko äänestysaikana.

Muistutan tässä samalla kaikkia myös PAFin "Anna elämä eurolla" - kampanjasta. Koiraveljekset Mani ja Manu löydettiin hylättyinä erään talon takapihalta, kun ne olivat vasta pieniä pentuja. Onneksi Pro Animals Romanian Carmena ja Patricia ottivat koirat hoiviinsa ja nyt pojat voivat hyvin naisten ylläpitämällä koiratarhalla.

Jotta koirapojille saataisiin hyvä elämä tulevaisuudessa, PAFi haastaa 'Anna elämä eurolla'-kampanjallaan kaikki auttamaan näitä veljeksiä yhdellä eurolla!! Enemmänkin halutessaan saa lahjoittaa, kuten itsekin tein!!

Lisätiedot ja tilinumero: http://www.proanimalsfinland.net/content/view/579/2
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mainittakoon vielä että tuossa äänestyksessä siis 10 eniten ääniä saanutta saa rahaa,joten PAFilla on vielä hyvät mahikset päästä siihen joukkoon. Apuanne tarvitaan! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Taas tyrkkäilen tätä tuonne etusivulle ;) Äänestysaikaa ei ole paljoa, joten kaikki jotka eivät vielä ole äänestäneet niin ryhtykäähän tuumasta toimeen :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ymmärrän hyvin,jos joku on epäluuloinen eikä halua rahallisesti itse osallistua PAFin auttamiseen,mutta tuon äänen antaminen on kultaakin kalliimpaa sekin. Jos PAFi onnistuu pääsemään kärkikymmenikköön,saavat he 5000 euroa rahaa upeaan hyväntekeväisyystyöhön. PAFi on pieni,täysin vapaaehtoisvoimin toimiva järjestö joilta ei mene lanttiakaan hallinnointi-. yms.kuluihin,joten miettikää miten paljon sillä saa Romaniassa aikaan!! Romania on juuri vienyt lakialoitteen kulkukoirien tappamisesta uudelleentarkistukseen suuren painostuksen vuoksi (mm. PARin tarhalaiset ja PAFilaiset ovat osallistuneet tähän "missioon" koko sydämellään) joten nyt on oikea aika tukea tuota työtä! Mitä vähemmän näillä ihmisillä on stressiä rahasta,sitä enemmän he voivat konkreettisesti auttaa näitä koiria ja painostaa päättäjiä luopumaan tuosta naurettavasta lakialoitteestaan... Kiitos jo etukäteen äänensä antaneille :)