Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Pakko avautua

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
No niin. Eli oon todella ihastunut yhteen mieheen, MUTTA hän on vasta eronnut ja sanoi itsekin ettei ole valmis uuteen suhteeseen. Tapasin hänet baarissa. Juteltiin vaan, ei muuta. Pyysin hänet facebookissa kaveriksi. Ollaan siellä juteltu. Tänäänkin juteltiin 2 h putkeen.

Tiedän, että hän on varmasti kiinnostunut minusta. Ei hän muuten juttelisi yms... Turha kumminkaan alkaa hänen ylimenosuhteekseen. Vasta olen edellisestä erosta toipunut enkä jaksa taas niitä kammottavia sydänsuruja. :( Tää on kyllä niin mun tuuria. Se mies ois täydellinen. Tosi mukava ja just mun tyyppiä. Ei kai tässä auta muu kun toivoa, että hän joskus tulevaisuudessa toipuu erostaan... Huoh :(
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Voittehan te olla kavereita siihen saakka, että olette molemmat toipuneet erostanne...?

Jos mies kerran on niin täydellinen, niin ethän halua pilata juttua ryhtymällä hänen laastarikseen, tai tekemällä hänestä laastaria itsellesi. Rauhassa vaan etenette, niin kyllä se siitä.