Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Paljon orgasmeja?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ihan mielenkiinnosta kyselen että saatteko helposti orgasmeja seksin aikana? (Millä tavalla tahansa.) Mikä ollut vaikka maksimimäärä orgasmeissa yhden sekstailukerran aikana?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kolmesti olen tainnut parhaimmillaan onnistua laukeamaan yhden seksiaktin aikana. Ensimmäinen tuli suuseksillä, toinen niin että ratsastin ja kolmas takaapäin vibraattorin kera. Joskus on helpompaa ja toisinaan vaikeampaa. Heitetään nyt arviolta että ehkä noin joka kahdeksas kerta(?) en saa ollenkaan orgasmia. Eli yleensä kyllä tulen viimeistään siinä vaiheessa kun otetaan leluja mukaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Itsellä oli joku ihme henkinen lukko pitkän aikaa yhdyntäorgasmin suhteen, mutta sitten kun se aukesi niin oon tullu käytännössä aina. Tosi harvoin jää yhteen, aina välillä tulee niin monesti, ettei oikein edes tiedä onko siinä 20 orgasmia vai jatkuuko se yks vaan huippuineen loputtomiin... :)