Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Panniikkihäiriö

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei kaikille!

Olen nyt 3 vuotta kärsinyt paniikkioireista ja pikkuhiljaa alkaa kyllästyttämään. Ennen minua ahdisti olla yksin kotona, mutta pääsin siitä eroon, koska tahallani ajauduin tilanteisiin että jouduin olemaan yksin ja osasin ottaa rennosti.

Ongelmani onkin se, että saan paniikkioireen esim. lenkillä.. en uskalla lähteä kovinkaan kauas koto pihasta kun jo alkaa huippaamaan ja sydän tykyttämään, tulee pyörtymisen tunne ja tuntuu kuin koko maailma pyörisi ympärillä! Sama juttu on jos menen ruokakauppaan tai isoon ostoskeskukseen. Alkaa tulemaan tuskanhiki ja paniikki jos ei ole kaveria mukana tai huomaankin kaupassa ''hukanneeni'' hänet... onko kellään samanlaista ongelmaa?? =( haluaisin apua ja vinkkejä miten päästä eroon! En haluaisi mennä lääkäriin ja pyytämään mitää rauhoittavia.. Kukaan ystävistäni ei tiedä tästä, eikä edes kihlattuni, oikeastaan ei siis kukaan muu kuin minä. En uskalla kertoa ja minua hävettää vaikka tiedän, että asia ei ole häpeämisen arvoinen!