Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Paras yökerho Helsingissä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei,

tämä on varmaan kysytyin asia täällä keskustelupalstalla, mutta silti haluaisin vielä kerran kysyä mielipiteitänne Helsingin parhaimmasta yökerho(i)sta! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Musta Aussibar (Kampissa) on paras, joskin ei ehkä täytä titteliä "yökerho" vaikka siellä tanssilattia onkin. Kovimmat bileet! Sedulan mestat on vähän nähty kyllä, ja Tivolissa on niin niin nuorta porukkaa, kun itse olen jo aika vanhus! :D Molly Malonesissa on myös hauskaa ja ompa sitä Onnelassakin viihdytty.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Moikka! Kiinnostas vähän tietää et mihin kannattas suunnata kun on tulossa ekaa kertaa Helsinkiin baariin? Ite oon 20-v. mutta muu porukka on miespuolista ikähaarukalta n. 23-27.. :) Hintatasokin kiinnostaa, mitkään 6,50€ siiderit ei oikein houkuttele. :D