Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Parhaat seksivinkkinne!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Auttakaa seksiin kyllästynyttä ja jakakaa kaikki parhaat kikkanne, haluan seksistä taas miellekästä! Jos seksi on mahtavaa niin kertokaa, yksityiskohtia ei tarvitse pihdata! :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Miksi kukaan ei ole vastannut tänne??:eek: Tärkeä asia ja varmaan joka suhteessa jossain vaiheessa ajankohtainen. Muutettiin vasta poikkiksen kans yhteen ja molemmat työttöminä niin kyllä välillä havahtuu siihen, että missä on se HUUMA?! se että pelkkä toisen koskettelu ja jopa ajatus tekee kosteaksi monta kertaa viikossa. En ole kyllästynyt, mutta kyllä jokin uusi piristäisi, molempia...... ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
jos sulla on fantasioita, niin voit miettiä uskaltaisitko keskustella niistä miehesi kanssa tai jopa toteuttaa hänen tai sinun fantasioita?
ja se pistää kyllästyttämään jos kaikki toimii aina saman kaavan mukaan. seuraavan kerran kun tulet kotiin niin yllätä miehesi nappaamalla suoraan haaroista kiinni ja taluta sänkyyn/paikkaan jossa haluat aktin tapahtuvan. mies tykkää kun huomaa että nainen haluaa häntä.
myöskään aina ei tarvi harrastaa itse yhdyntää, vaan voitte pelkästään käsillä tai suulla saattaa toisenne "loppuun".
mahdollisimman paljon vaihtelua aina silloin tällöin perus kaavaan ni kyl alkaa taas innostamaan;)
myös tuhmien viestien lähettely toiselle voi nostattaa seuraavan näkemisen tunnelmaa.
en tiedä oliko mitään apua, mutta ainakin yritin jeesiä:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
itelläki kävi vaihe et siit vaa hävis halut.. ny ne on taas kympillä takasin, ittelläni toimi se, että otin muutaman päivän ajan välimatkaa, en nähnyt ja puheluihin vastasin että 'hei, ny o vähä huono aika jutella, joskus myöhemmi sitte' ja sitte näin mun poikiksen aurajoen rannalla keskellä kirkasta päivää. (kumpiki oli tietonen olemattomista haluista) ja sitte aloin vaa pussailee ja koskeen sitä tavoilla, joilla tiiän et saan sen kiihottuneeks, vaikkei sinänsä siinä vaiheessa haluja ittellään ollutkaan. sitte siinä kun huomas miten kuumaks sai toisen ni alko ittekkin lämpeemään.. ja sitte mentiin sen kotiin... eli siis perinteine ohje, ala puuhiin yleisellä paikalla vaikka et itte olis kuumana, koska se ajatus siinä tekemisestä sytyttää helposti.. vaikka sitä ei siinä tekiskään.
testattu samaa myös uudelleen ja kyllä toimii omalla kohdalla :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Hmm... mä voisin muutamia vinkkejä laittaa ;)

* Herätä miehesi aamulla kiihkeällä suudelmalla, tai jos pokkaa on niin suihinotolla ;)

*Kiusoittele miestäsi ollessasi päällä, anna miehen upota sentti sentiltä sisääsi ja aina jos mies liikahtaakin homma alkaa alusta... Kiduttavaa , mutta niin kiihottavaa!

* Pelatkaa twisteriä räsypokka periaatteella, vaatteet vähenee .. ja voin luvata ettette ehdi edes sänkyyn asti ;)

*Kokeilkaa roolileikkejä sängyssä. Roolien kokeilemisen voi alottaa vaikka ilman erillisiä roolivaatteita niin kokeilukynnys ei oo niin korkea. Keksi tilanne ( esim. sairaanhoitaja ja potilas), ota miehesi mukaan enempiä selittelemättä, kyllä se nopeesti keksii jutun juonen ! Myöhemmin mukaan voi ottaa jotain roolivaatteitakin.

* Shoppailkaa yhdessä kaalimato.comissa, tilatkaa liukuvoidetta, eroottisia elokuvia tai mitä mieleen juolahtaa. Tilauksen tultua perille on molemmilla jo palava kiire punkan puolelle, ja seksielämän monipuolisuus on taattu pitkäksi aikaa ;)

*Katsokaa esim. netistä pornoa yhdessä, sopikaa että ennen filmin loppumista toiseen ei saa koskea, välillä sääntöä voi muuttaa niin että saa esim vain suudella tms. Ja kyllä näppien erossapitäminen toisesta on vaikeeta :D

Toivottavasti näivä on iloa jollekkin :))