Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

"Parhaat" yökerhot helsingissä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Heiii, oltaisiin menossa viettämään pääsiäistä hesaan kaveriporukalla, ja mietittiin tässä, että mikä olisi paras menomesta? Tällanen nuorille (20-21) suunnattu, suht edullinen mielellään, keskustassa. Ei haluta eksyä vahingossa mihinkään eläkeläisbaariin :D

Kertokaa mielipiteitä ja kokemuksia, pian!
 
H

Hannie

Vieraileva tähti
#2
Tivoli on ainakin mun mielestä 1! :D Mut sit Simonkadun Herkku on ainakin edullinen. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Mitähän tivoliin on pääsymaksu? Näyttää aika hintavalta paikalta :) Mut samalla kyl hienolta!
 
H

Hannie

Vieraileva tähti
#4
Muistaakseni se on 5e sisään ja olikohan 3e narikka. :) On se kyl aika hintava paikka, mut ihan älyttömän hyvä! :D Pitäis vaan saada uusia ystäviä täältä Espoo/Pk-seudulta, kun muutin sunnuntaina poikaystävän luo tänne Espoon Jorviin nii aina ei viitti poikakaverin kanssa käydä noissa baariloissa vaan olis kiva saada tyttöpuolisia kavereita, joiden kanssa sit kävis viihteellä. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Simonkadun Herkku on juu tosiaan hyvä paikka, edulliset hinnat ja nyt kesäisin sis.pääsy 5e ja ei narikkaa. Ainut huono puoli on se asiakaskunta sitten: yleistettynä väh. 80% asiakkaista näyttää olevan ikäluokkaa 16-18v. Mutta menkää ihmeessä jos halvat hinnat ja älyttömän hyvä musiikki houkuttelevat! :) Itekin käyn silloin tällöin.