Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Pelejä ja leikkejä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Laittakaa ideoita eroottisista peleistä ja leikeistä mitä pitkään toisensa tunteneet voisivat "leikkiä ja pelata". Ideoita,tehtäviä ym. valmiista kaupallisista peleistä ja tietysti itsekeksityistä peleistä/leikeistä olisi kiva myös kuulla.
Muutama peli tullut ostettuakin, lautapeli jossa tehtäväkortteja oli ihan kiva , toinen oli rakastavaisille 36 osainen "tehtävä" peli, täysi pettymys.
Netistä ei oikeen ole löytynyt mitään ilmaisia juttuja eroottisiin illanviettoihin ja linkit , torrentit myös niistä mielellään toivoisin tänne kerrottavan :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ihan mielikuvituksellahan noita keksii:
1. Alasti twisteriä
2. Laittakaa hattuun erilaisia tehtäviä lapuilla ja nostakaa vuorotellen yksi lappu.
3. Joskus on pelattu Venttiä niin että joka kierroksen häviäjä Strippaa aina yhden vaatteen pois (nimenomaan strippaa ei vain riisu).
4. Riisukaa toisenne vaate kerrallaan, ilman käsiä. (Menee aika usein nauruksi :D) Jos mitään turhan vakavaa ei olla hakemassa niin näitähän riittää.

Laittakaahan muutkin ehdotuksia, olisi kiva kuulla mitä muut puuhailevat iltaisin kun on oikein tylsää ;D