Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Pelimiehet

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mistä tunnistaa pelimiehen ja voiko näitä pelimiehiä mitenkään "kesyttää" ?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
En voi muuta sanoa kuin : usealla naisella on joku sisäinen tarve 'kesyttää' pelimies(itsekkin tähän langenneena). Jokainen näistä naisista haluaa olla 'se nainen' joka sai miehen rauhoittumaan ja asettumaan aloilleen. Välillä kuitenkin tuntuu siltä että me naiset olemme kaikki jollain tapaa hieman masokistisia ja haluamme tulla alitajuntaisesti satutetuksi pelimiehen toimesta ja kun kyseessä on pelimies niin asia unohtuu nopeasti. Pelimiehet ovat kivoja lyhyisiin suhteisiin missä molemmat tietävät suhteen 'laadun', parisuhteeseen pelimiehestä ei ole (ainakaan pitkäksi aikaa) U know what I mean ;) ?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
itse tähän myös langeneena ja irti ei pääse millään... siis miehestä en pääse.. En vain pysty sanomaan ei... Ja se on jo aika paha jos ei pysty sanomaan ei.....